Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát de non szenvedek és sajnálom ,mert kezes egy kis jószág...de sajna a nagyobb miatt meg kell váljak tőle... elhihetitek a szívem csücske a gépsas...meg ez sztem látszik is rajta alkudni meg lehet...
hy all! nincs ott semmi probléma az árral,csal balekot kell találni,haverom anyonnyúzott aF1-ét 240-be rásózta valakire:D! Csak megfelelő embőcke kell aztán hajrá! De amúgy a szép tuareg tényleg ritka...
Nincs neked szíved, eladni azt a gépet!?

Vki nem tud teljesen véletlenül egy plexit nékem?

Pántlika
nya mind1 a szívem szakad meg hogy meg kellett hirdetnem....de vmit vmiért
hát majd kiderül...de nézd már meg mien állapotban van némelyik hirdetve....ez meg rendszámos is...meg tényleg pipec
am a 125ös tuaregekbe milyen akksi van? hány amperes?
a km nem számít ezeknél... 17ezer...pont dugó csere.... szóval..hát nem tudom.
sok? wazze 17e km...rel...friss műszaki...totál pöpec állapot...
És milyen lesz a következő?
mire? nem akarlak elkeseríteni de nem fogják megvenni...mert ugye 10% az alku 3 kiló...sok érte.... 250 körül tudod eladni sajna...már ha eltudod
nagyobb -ra váltok
h h ?
http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/76610/
http://www.h
asznaltmotorok.hu/hirdetes/151881/2
szerinted mi lesz rajta?
Nem csúnya, meg jó áron is vetted Bár nekem az SXV 550 jön be a legjobban, úgy ahogy van, az tényleg szerelem volt első látásra, jövőre, ha bele gebedek is megveszem, nem érdekel, nem eszek 3 hónapig, meg csövelek, aztán meglesz
Gyuuuuhj nagyon állat. NEm tudok betelni vele, főlleg a fejidommal. Amugy annyi hogy én ha ez a szett gumi elkopik, akkor raknék rá slicet!
igen,elég jó ár volt...és azért van alatta egy 2 kilós szett,az akra sem 2 forint...
Te 675 az egy nagyon barátságos ár volt érte. Én milio körüli összegre tippeltem
Hát egy fórumos srác vette meg és virul mint macska a farkának 140-150eket megy vele,380ba vitte... ez meg 675 volt,de van hozzá csomó cucc,ez a fejidom is járt hozzá...
Mennyiért tettél rá szert? Meg az rx elment ilyen hamar?
Jahj hát leszívom magamat attól a fejidomtól meg a motortól ahogy van...
nem tudom...szép a kicsike,mi?
Hát igen, a pénz, mindig csak az a rohadt pénz... Abból van a legkevesebb mindig sajnos... De amint lehet összehozzuk, ígérem, hidd el már olyan elvonási tüneteim vannak, már nem normális... Lehet motorfüggő vagyok?
Nya mi van már veletek tuaergesek? Non el vagytok veszve...
nya zugattál 7végén akkor? képek? mesélj merre jártál a hyoval?