Mi nem mentünk 100al ott!Ja azt lehet hogy nem mondtam hogy annyira ment ő is autóval amennyire a körülmények engedték kb 3 méter széles a faluban az út és tiszta kanyar de azé nyomta neki hidd el lehet hogy nem padló de nyomta!Utána kiszált és monta hogy most már neki is tetszik a tuareg!
Lényeg a lényeg megy a 70es!Jövőre meg nekem is 125ös windem lesz és akkor aztán tényleg kenterbe verek mindenkit a környéken!Haveromnak is volt windje csak eladta és vett egy 600 fazert na vitte másik haveromat egy kört 170el mentek leszállt haverom rszket a lába mondom én majd legközeleb megyek!
Aki egyébként száguldozni akar vagy vmi akkor jöjjön errefele mert a szerv itt nem vmi aktív...
hát az enyém......most 36os áttétel lett rajta hátul, így a vége, kb 110......a gyorsulása is nagyon jó, csak annyi van, hogy nincs jól beállítva, meg ma hozzák elvilewg az új karbit, 19es malossit, amit hétfőn tesznek fel és állítanak be......na onnantól lesz jó elvileg, akkor lesz állítólag 3 literes fogyasztásaom.....
Az én 70esem elég zsír vége így gyári áttételekkel (egyébként 6 sebis) 105km/h de lejtőn lehet hogy feljebbe megy! Gyorsulása:faluba nem bírtak lehagyni 1.4es octaviával(autóba nem egy erőgép de akkor is)kanyar utána 20ról 80 ig kigyorsítás meg minden nem bírt lehagyni
Fogyasztás hát csuklótól függ de azért elég bélpoklos...
Maxidj a tiéd milyen?
Evdem - igen én voltam:D ( a kis pirossal ) csak néztem, hogy vmi Tuareg szerű gépsárkány közeledik, aztán meg vmennyire megismertem az adatlapodon levő képből meg azt láttam, hogy sietsz, még én meg is álltam, de te mentél tovább mondjuk így hogy melóból mentél, érthető
nah bye, jo8 all
széles utat!
Persze, nem is azért mondtam, mert olyan sok közöm van hozzá, adja neki a jó Isten, hogy elkeljen ennyiért, de sztem egy picit drága, legalábbis, ahogy elnézegettem az RX-ek árait.
Hellósztok!
Na úgy néz ki, hoy a generátorom jó, és mégsincs töltés.Az se biztos, hogy a fesszab jól van bekötve.Valaki mondja már meg melyik vezeték hova kell.Ugye van 2 citrom, egy piros és egy zöld.Vagy ha a fesszab a szar akkor itt pár hozzászólással lejebb a kapcsolási rajz az egy fesszab és egyenirányító lenne?És vajon működőképes?Amúgy egy sima egyenirányító és egy pl lada fesszab nem lenne ugyanerre a célra jó?Előre is kössz!
Na mind egy sztem jobb dolog a tuareg mint a nagy sebesség...
Lényeg a lényeg megy a 70es!Jövőre meg nekem is 125ös windem lesz és akkor aztán tényleg kenterbe verek mindenkit a környéken!Haveromnak is volt windje csak eladta és vett egy 600 fazert na vitte másik haveromat egy kört 170el mentek leszállt haverom rszket a lába mondom én majd legközeleb megyek!
Aki egyébként száguldozni akar vagy vmi akkor jöjjön errefele mert a szerv itt nem vmi aktív...
Fogyasztás hát csuklótól függ de azért elég bélpoklos...
Maxidj a tiéd milyen?
nah bye, jo8 all
széles utat!
Na úgy néz ki, hoy a generátorom jó, és mégsincs töltés.Az se biztos, hogy a fesszab jól van bekötve.Valaki mondja már meg melyik vezeték hova kell.Ugye van 2 citrom, egy piros és egy zöld.Vagy ha a fesszab a szar akkor itt pár hozzászólással lejebb a kapcsolási rajz az egy fesszab és egyenirányító lenne?És vajon működőképes?Amúgy egy sima egyenirányító és egy pl lada fesszab nem lenne ugyanerre a célra jó?Előre is kössz!