Mennyit? Hat kb olyan 130 as végsebbesség, olyan 90es utazó emelett olyan 7-8 literes fogyasztás. Ha normális olajal használod akkor elmegy egy dugóval olyan 20000 kmt is akár. Ez a gyújtáselosztó ezt nem vágom hogy micsoda? Ahol egy hengger van oda nem kell elosztó nem? Amúgy ha felmégy a www.italmondo.hu ra ott lehet hozzá dugót meg gyűrűt rendelni. A hengered is szétment. Majd tegyél fel képeket a mocidról és tölsd ki az adatlapod légyszi..
Sziasztok van egy 125 ös Windem most vettem de nagyon átb*sztak nem tuti a gyujtáselosztó(rossz) nem forog (forgott) 7 RPM fölé és
besült a dugattyú stb. Valaki tud hozzá alkatrészt vagy vmit? Amúgy mennyit bír menni egy ilyen gép (ha jó)
Dave
Szia Evdem! néztem a rally-dat és megláttam,hogy a sárvédőd egy wind-é! Én is ilyen megoldást szeretnék majdha meglesz az enyém,azt szeretném kérni tőled,hogy előről lefényképeznéd? Szeretném megnézni hogy áll egy rally-nak Elkűlhetnéd az e-mail-emre, warovex@citromail.hu,köszi szépen!
Az én egyik barátom egyik (volt) ismerőse ott is maradt... Egy eldugott utcában, ami tele volt mellékutcákkal, 260-al száguldott, majd kifordult elé egy Lada... Mondanom se kell már késő volt, a Ladában 5-en ültek, mind meghalt, meg a motoros is... Na akkor kérdem én, hogy megérte-e? Lehet ez gonoszul hangzik, de akinek ennyi esze van az meg is érdemli. 260-nál már nem lehet hibázni, hiába a ruha, a bukó, 1:1000000-hoz, hogy túléled, de akkor is a minimum, hogy tolókocsi...
menő csávónak látszó szindróma pff...nekem egy ismim egyszer majdnem ottmaradt a falubani száguldozása miatt...nem tudom mért kell játszani az agyukat...
besült a dugattyú stb. Valaki tud hozzá alkatrészt vagy vmit? Amúgy mennyit bír menni egy ilyen gép (ha jó)
Dave
am nemtom in szart nem halgatok
csak a felfogatások sztem nem pont ott vannak,meg nem pont oan a formája a tuaregének..megkell nézni