Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz polinim
ja értem angolt tanulsz?
a nyelvtanfolyam....meg mutti
hát akkor? az élet tásad a bünös?
phisoo
van msn ed? ha van vegyél föl ott a cimem az adatlapon
kivételesen nem...
melo?
Szasztok...nya kész vok mára...
csak megtaláltam
cső
hát nemtom mennyit érhet, fúrás óra oan 3ezer km lehet benne,ien erősitett sport dugo van benne,maj minyá keresek róla képet,vhol van
ROTAX127-es blokk eladó. Hiányzik róla:karbi,gyujtás,power szelep, Felujitás is ráférne ára:20eft
Engem lehet érdekelne, mennyiért?
Egy zotyavfr evű srác árul. Azt histem az af1 topikban, meg a pegasoban is kiirta. 45 ért henger dugó mindenel!
Csa

Van valakinek rotax 123-as hoz kromos henger + Dugo gyűrű.
Érdemes megnézni hogy a különolajzás működik e mert ha az nem akkor nagyon gyorsan beáll a dugó, és érdemes szintetikus olajal használni. Oda kell figyelni hogy a lendkerék jó állapotban legyen töltése legyen megfelelő. Ha önindítós akkor az önindító állapotára. Féktárcsák fékbetétek, kerekek csapágyai. Aku jó legyen power nyisson. Ha ezek megvannak szerintem nem lesz gondod vele.
Tegyél már fel légyszi egy videót amin két személyel mégy 160 al. Nem kötözködés képpen de ha felteszed akkor küldök vagy két sört...
hali
emberek egy fontos kérdésem lenne
amikor gázbowdent cseréltetek ti megvettétek a gyárit vagy ugymond kokányba csináltatok egyet ti is?
télleg nem kell vkinek egy rotax 127re való henger,,kb 3ezer km es dugoval?
mien winded van pontosan?képet tegyél már róla... anynira sztem tipushiba nincs, állapottól függ,h beszarik e,vagy megy jól
Sziasztok!
Újdonsült Tuareg Wind tulajdonosként (örököltem) szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek pár dologban.
Először is szeretnék beszerezni 1 leírást, azt sehol sem találom.
Másodszor örülnék, ha leírnátok pár típushibát, azok elhárítását, hogy mit érdemes átnézni rajta, hogy ne menet közben szálljon el vmi, esetleg min érdemes változtatni jobb teljesítmény elérés céljából.
e-mail-em és msn-em: nroli@t-email.hu
Tanácsaitokat előre köszönöm:

@NR
szakadékba hátszéllel?
160 2személlyel? eegy ien windel? az meg hogy?
Szerintem nem a gyujtással van gondod!
Nekem is Windem van,de nálam 6ezret pörgött csak.Nekem a power nem nyitott ki teljesen emiatt 6-6500 körül elkezdett bedadogni és nem is pörgött jobban.Kipucoltam,igy most pörög 10-11000-et
és mentem már vele 2személyel 160-at,de szerintem 110-130 az utazoja amit tapasztalatom szerint emelkedönek is kényelmesen elbir!
ezt sztem 170-180körül el lehet hozni..... az enyém is kb van ilyen(jó azon nincs rendszám) de látszik,hogy át van törülve a kép erejéig...