Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh....és aki megy Sirok felé.....csak óvatosan, most hallottam, hogy az utat olajjal lelocsolták, emg egyéb tevékenységeket csinálnak a drága ottlakók szóval mindenki csak óvatosan.....de ne csak Sirok felé
nekem meg meghozták a karbit, erre ideadtak egy használtat! dellorto az is phbg 19es....ami rajta volt az is phbg csak 21es....nem tom, a hanjga jobb lett a mocinak, csak még elsz egy beállítás, ha úgy jól fog működni marad a karbi, ha nem akk visszavisszük faterral......am 19es dellortóról vki nem tud vmit mondani? fogyasztásilag izgatna.....mert eddig 5 litert evett, rem most nem fog annyit....jah és ezzel a karbival most nem is füstöl annyira.....
A fejidomot most akarom egybefzjatni a tankkal,lilára.Meg ha lesz első sárvédő akkor c.sárgára,A tankon piros Rally felirattal.mivel a forgalmiban szerepel a piros.Ilyenre akatom!
van rajta szín bőven
Csini motor. Nagyon jól néz ki...
A gyári sárvédő jobban mutatna!
Nekem egy első sárvédő kéne Tuareg rallyra
Meg egy rellé is kell hozzá. Egy 12 voltos rellé nem muszály az eredeti szerintem 2-3 ezerért lehet kapni.
Hello,fogaskoszorus lendkerékkel meg kapcsoloval együtt én 25000ft-ért szereztem
Hali! Valaki rakott már tuareg rally 125-re önindítót? Ha igen,akkor mennyi egy ilyen öninditó és mi kell hozzá?
yupii yeee
Elissa nem trafáltál mellé, az pontosan az amit mondtal!
hát nekem ez a tippem...de lehet mellé trafálok
nem értek hozzá, reméltem, hogy ti tujátok majd
Ez egy -Caponord 1000 ABS, nem?
nem tudoöm milyen Aprilia, de érdekes......
Hy all! Dugattyú megvan(Vertex), Hengeremben a nikasilos hülye bevonat storno... helyette acélhüvely,NGK Iridium Gyertya..még tömítéskészlet kell meg egy tűgörgő és szerdára igérte a mesterem,amire nem kötök életbiztit,de a hétvégére tuti meglesz!
De akkor ez most a tied? Faja kis gép! Mennyit kérnek egy ilyenért?
elhoztam... nem válogatok
hát sztem iet nem non találsz...
Már meg is vetted az új moccot? Vagy ez csak kölcsöngép?
Hellósztok!
Olyan érdekelne, hogy nincs e valaki közöttetek akinek 125-ös tuaregje van,és van hozzá forgalmi de az nem kell neki, mert úgyse műszakiztatja le soha?Érdekelne engem!
Előre is kössz!
hátha lencsevégre kaplak majd