jahh....és aki megy Sirok felé.....csak óvatosan, most hallottam, hogy az utat olajjal lelocsolták, emg egyéb tevékenységeket csinálnak a drága ottlakók szóval mindenki csak óvatosan.....de ne csak Sirok felé
nekem meg meghozták a karbit, erre ideadtak egy használtat! dellorto az is phbg 19es....ami rajta volt az is phbg csak 21es....nem tom, a hanjga jobb lett a mocinak, csak még elsz egy beállítás, ha úgy jól fog működni marad a karbi, ha nem akk visszavisszük faterral......am 19es dellortóról vki nem tud vmit mondani? fogyasztásilag izgatna.....mert eddig 5 litert evett, rem most nem fog annyit....jah és ezzel a karbival most nem is füstöl annyira.....
A fejidomot most akarom egybefzjatni a tankkal,lilára.Meg ha lesz első sárvédő akkor c.sárgára,A tankon piros Rally felirattal.mivel a forgalmiban szerepel a piros.Ilyenre akatom!
Hy all! Dugattyú megvan(Vertex), Hengeremben a nikasilos hülye bevonat storno... helyette acélhüvely,NGK Iridium Gyertya..még tömítéskészlet kell meg egy tűgörgő és szerdára igérte a mesterem,amire nem kötök életbiztit,de a hétvégére tuti meglesz!
Hellósztok!
Olyan érdekelne, hogy nincs e valaki közöttetek akinek 125-ös tuaregje van,és van hozzá forgalmi de az nem kell neki, mert úgyse műszakiztatja le soha?Érdekelne engem!
Előre is kössz!
Olyan érdekelne, hogy nincs e valaki közöttetek akinek 125-ös tuaregje van,és van hozzá forgalmi de az nem kell neki, mert úgyse műszakiztatja le soha?Érdekelne engem!
Előre is kössz!