Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van is olyan áttétel amivel annyit megy, én akkor sem hiszem hogy a 125ös henger ki bírná pörgetni. Még ha egy 160 as polini akkor azt mondom hogy csakcsak, de így...
ktm is megy annyit rx is ment kiló50et...1 személlyel,kettővel 140 körül
160 személlyel? Nekem is olyan motor kell
Oké, majd ma este felveszlek, mert nem voltam még a héten otthon, aztán megbeszéljük.
na min1d go sleep,phisoo irj
hoppá most nézem mit irtam 2személlyel 160at menni,az akart lennni
160személllyel 160at menni,az még egy polinis sportmotornak is nagyon nehézkes, de egy ien enduroval... nekem ha polinis lesz jó ha 1személlyel megy maj 160at
nya erre már én is kivi vagyok...bizonyítékot akarunk...vidit
Igen 160! Jó az áttétel
is...
melohoz kell ?
XXII. ker, Budafok. kalmikov@freemail.hu- írj, megadom a számom.
azon vagyok
én odaadom 3é
nagyon ottvagy németből
sajna fájó szívvel de muszály vok eladni hogy meg tudjam venni a nagyobb vasat, hát egy kis 400-as Bandita talán... jön helyette...és nyugi én így születtem már a véremben van, szoval...nem hagyom el a moccos tábort...hanem továbbra is erősítem
Szia! Erre gondoltam igen, ezt hogy tudnánk elboltolni? Vagyis merre laksz mert akkor lehet h elmennék érte.
Eladod a motort? Komolyan? Hogyhogy? De ugye nem végleg elhagyod a motorostábort! Vááá jól meggondoltad? Hja, és i lesz helyette? (ide kéne egy kacsintós figura)
az jóó....én is akarok még túrázni egyet mielőtt elvinnék a mocit...feltéve ha lex rá jelentkező...
Igazából csak így a környéken csavarogtam.. KAnizsától pápáig, tihany, zeg.. Ilyesmik... Egyszer volt olyan, hogy reggel szervíz kanizsa, délután szombathely haverhez, majd kőszeg , és vissza haza... De majd aug 10 től... Remélem lesz valami nagyobb gurgulászás...
ne segítsetek,már megrendeltem
Du bist ein kluges Kind.
hali tömítéskészletet hol nézzek 123-hoz? köcce
ich verstehe dich... avgy mi hülye vok németből
Ich lerne deutsch...