Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ember, hol mész te 100km t crosspályán? , meg szerintem kicsit el vagy tévedve attól még hogy kétszer nagyobb nem fogyaszt kétszer többet és nem minden 125ös fogyaszt ugyanannyit, rg 25Le volt és egyszerűen 5 nél többet belerugdosni se lehetett
Nya szép reggelt és széles utat mindenkinek, micsoda kis kerítők lettetek motorügyileg.... mire visszaolvastam...már késésben vagyok ugyh...by by
mennyiért vettem? tiipelj:)?!
huuhh szép a sm-d neked is!
na go sleep,maj hnpa fojtatjuk
szép állapotban van a winded..menyiér vetted?
nekem oan 35ből jött ki
nekem még nem szoltak pedig ez 125/50 és kurvahangos
mennyiből jön ki egy ilyen sm szett?
sm szett bele és má jó is
leeszi a fejed sztem ink vedd meg azt a 685ös maico supermotot,annak biztos baráti fogyasztása leeht 100on 100at effekt,mint 1 rábánál
monta 1 ismerősöm,aki nagy crossos,h a 250es ktm pályán 30körül eszik,ha pály körülmények közt mész 100km et sok sikert a 200az exc hez
jo8,bye
50 estől nem várhatom hogy felszedje az aszfaltot
de 110 et megy
ki ne add a kezedből a mocot rendőr nem veheti el!
ezzel sztem zakózhattak:S nem szimpi....
azzal tisztában vok
de max 80cc
de nekem volt 1 suzuki ts em 50 es vázba volt beletéve a 80 as blokk
és ki sem lógott nagyon de a zsaruk már le akarták foglalni hogy beméretik
aham....rs 125 is szép,abból az 50es nevetséges,akár hangra,akárhogyis:DD! de 125ösből abból sajna 130ért jót nem kapsz
dt-t nem akarok
vagy gyorsasági,vagy túra abból is a nagy darab mint pl tuareg
gyorsaságiból meg amelyikek inkább hasonlítanak a nagy motorokra külsőre pl af1
vegyél egy 80as DT-t! Annyi alkatrész van mit a szemét..... kevésbé költségigényes mint az olasz csodák!
az a cagiva viszont télleg szép.... nem gyári fény,de megteszi,szépnek néz ki! megjegyzem én 80as motorért maxxxxxx 100-at adnék... és csak akkor,ha téllleg csilli-villi
nincs sajnos m es van meg b-s 21 éves koromban megyek korlátlanra
köt egy 50es adásvételit is,addig használja úgy,mondjuk igen célszerű akkor télleg vmi papír nélkülit...