Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mondjátok...úgy megy a gép mint az ökör...
am Szijasztok
ennyi,ha már ottvan a lóerő alattad ki kell használni!
szeretem hajtani a kicsikét
azthiszi,ha nő az illető egyből lassÚ
nekem is van pár extrém lány ismim:D! Honda CBR-es szöszi meg ilyesmi..
szted én lassan megyek srác? hát nem non... nyélgáz...
babettámmal nem győztem menni,hogy menjen lejjebb a tankban a bezin szint:D
de én nem szeretek lassan menni meg neked 26os karbid van nem?
nekem annyi se...3.5-4 lity körül
asszem ezt a témát röviden és tömören kiveséztük...
nekem így is 6-7 liter
ennyi.... most nem tom mit rinyáltok,valaki spurit vesz a pénzen és az sokkal,de sokkal drágább,mint pár littyo benzin:)! legalábbis én a moccolást a kenyér mellett tartom fontossági sorrendben vagyis egy szinten vannak!
xlzx-hihi én nem rinyálok a fogyasztás miatt...és nem is fogok más gépnél sem...azért ez a hobbynk hogy kiélvezzük...
a tuaregben melyik indexel,önindítós,fordszámmérős?
legyen jó nagy:D max 80CC-s
menjen 90 körül
szerintem kussoljatok...nekem lehet jön a házhoz egy 200as exc...az mennyit fog enni
tökéletes hasonlat

nem tudom
a gilera is jónak tűnik
de azonn függ milyen és mennyibe kerül a tuareg
de az af1 is szimpatikus
125 2t ,fogyaszt.. ez ezzel jár... nincs nagy különbség köztük.... nekem volt cagivám is
jól néz ki az csak 1 dolog annácska is jól néz ki,tod az a szőke szilikon csaj.. és emebrlieg,agyilag 1 totális nulla, egy semmi.. olyan hülye, mint a seggem kiforditva... szvacl a külső nem minden fater. nemtom hogy jutott ez a példa az eszembe amugy dde jó ki hasonlat nem?
lehet,hogy jól néz ki,de több vele a fuck! Könnyebben szerezhetők az apriska alkatrészek,olcsóbbak,több van az aprisokból,én is amikro vettem a Tuarerget 3 mocc jöhetett szóba gilera XR,Elephant meg a Tuareg,vélemények is mellette szóltak,meg jó áron is jutottam hozzá,télleg a másik 2vel kevésbé jársz jól... most a fogyasztás sztem. csak részlet,mármint két 2ütemű között,mondjuk a cagiva meg Tuareg közt nem hinném,hogy akkora különbség lenne,amit nem bírnál anyagilag,mert akkor nem is vennél motort!
nem tudomm még én sem mit akarok vásárolni
a cagiva is jól néz ki
ne vegyé cagivát.. ink aprilia..ezek a rotax blockok jobbak
hali
ha már motorozol, akkor ne 50est vegyél,az tanulomotornak jó,de utána több kell...ak szimozz ha 50essel akarsz menni,50ccm be legjobb a szimo, olcso,megölhetetlen... sztem vegyél 125/50et, annyi ,h ésszel kel használni.. pl városba nem szarrá nyelezni 120al,vagy 1kerekezni városba vagy iesmi.. ha éssze lcsinálod, senkit nem fog érdekelni,h mekkora..ha normálisan méz vele, le se szarják mekkora..engem párszor igazoltattak, volt ,h menekültem 120al előlük,és elkaptak me rosz irányba mentem,és ak kérdik mekkora,montam 50es,nézik a blokot semmit nem szoltak,am most az enyém,h supetmoto,ksiebb mint 1 50es rx..havrnak van,melléálitottam és kisebb...ja am enyém elado 300ér,supermoto+ cross szettel
de még erősen gondolkozom a cagiva elephant on is az is nagyon tetszik
amúgy tudom nem nagyon eszik többet,csak a zsaruk miatt nem akarok azt
a 125-se fogyaszt sokat...vagyis az enyimé nem
igen ezzel a kinövéssel tisztában vagyok
de valamilyen szinten spórolásból is akarok venni
kocsit hajtok(8 liter)
és a motor mégis kevesebb lenne
amúgy eddig 1 80 as puch cobrám volt legutoljára
előtte suzuki ts
előtte meg simson
kistigris! Ha megveszek egy 50-80-ast és esetleg most valami 50-es van a popód alat,akkor eszméletlen gyorsan ki fogod nőni,ha már 80,akkor inkább 125,mert kb. egy méretek és,ha kötekszik a rendőr,akkor már édes mind1 mibe köt az a pár ccm, már nem oszt nem szoroz:D! Én ígyí gondolkodtam,amikor vettem a 125-ös Windet! (csak 5let vagy jjótanács!)