Még ma készítek róla képet. Az enyém szinte tök ugyanúgy néz ki mint a tied csak lehet hogy nincs rajta annyi lyuk, de az szerintem nem számít ha méretre jó.
Egyedül mentem pénteken indultam, olyan este 6 körül, mer 4kor végeztem a melóval, + még pénzt kellett behajtanom Ugye Sopronból indultam, végig le a 84esen, ami a Balcsi partra visz le. 2szer álltam meg útközben, 1szer Sümegen egy olyan fél órát, bedobtam egy alk mentes sert, meg egy redbullt aztán mentem tovább Köv megálló Füreden volt, megálltam a benzinkútnál mer szét ment a lábam a csizmába Aztán odaértem Csopakra, ahol a nyaralónk van, kb este 9kor.
Kúrva jó volt az út, rengeteg motoros volt, csapatokban is menünk többször nahh persze nem akartam a moci fogyasztását 10 littyára feltunkolni, szal visszavettem a tempóbol, és inkább egyedül mentem.Az út lefele 180 km volt, a moci kb 7 (!) litert zabált fel.Mindezt ugye 160as hengerrel.....
Szal nem kicsit örültem mikor megnéztem a tankot
Szombaton egész nap mociztam, körbe mentem a Balatonon, Főbb megállók Tihany-Keszthely-Siófok.....
Kurva jó volt Vasárnap jöttem haza, kegyetlen szart utam volt, aí szél folyton átakart lökni a másik sávba, a moci nem akart menni, szembeszélnél 100al elég veszélyes volt....egyébként mindent össze vetve fasza volt, a hazautat leszámítva.Ha gondoljátok az EGYÜTT gurulásból lehetne egy Balcsis túra, hasonló mint az enyém!.A helyet állom.
Hali All!
Közös gurulás? Én benne lennék, csak mondjátok meg h kb mikor mer azér meló van...
Nahh am megjöttem vasárnap Balcsiról, nagyon jó kis túra volt.
Csináltam egy rakat képet is, felraktam BIKEPICSre----- http://www.bikepics.com/member...
én is mikor olaszban voltam...non fílinges volt...tengerpart...kilométeres motorsor...áhhh non állati ...az a látvány...meg érzés...meg mikor a városban cirkálnak...a piroslámpánál előregurulnak és versenyeznek ...no meg mikor a ferrarikkal hasítanak a főuton...megyek át zebrán ehhh egy piros ferrari ...
én is pont erre tippeltem, a melegre....de ki tudja...hoznak új olyan gumibakot vagy mi az, és aztán majd kiderül.....csa az a gáz, hogy 2-3 ezer pénz az is.....
Maxi az szerintem annyit nem tud felpuhulni, vagy legfeljebb ugy szokott hogy igy leszakad a fele, és akkor tényleg ráz, de eddig nem rázozz most meg elkezdet? Mondjuk esetleg a melegtől. esetleg...
Az a különbség, hogy a baloldali az 125-ösre való, míg a jobboldali az 50-es Tuaregre. Azt amúgy mindig mondjad burnout, hogy 50-eshez kell lendkerék, mert egyáltalán nem ugyanaz a kettő.
Az első lendkerék kicsit nagyobb!Tengelynél lehet hogy rámenne de a szélessége meg az átmérője nagyobb!A második lendkerék meg nagyon ritka legalábbis én 2 hét alatt neten nem találtam sehol...
....hát elissa,ha moccolok akkor nem iszok maximum itt helyben a városban,de azt is,csak max karácsonykor(arra pl. emlékszem,hogy akkor ittam:D és utánna simóval mentem haza munkahelyről 23.-án éjjel céges buliról:D).Amúgy egy motorostalálkozón határoztam el,hogy sosem alkoHOLizálok,ha vezetek,mert meg volt egxszer az eredménye,még halványan meg van a nyoma a vádlimon,belesült a simson kipuff:):S! De tanulópénznek jó volt..
De mi a különbség a kettő között? Attól hogy az eggyikben van könnyítés a másikban nincs attól még lehet hogy jó. Az a lényeg hogy a tengelyméret egyezzen a két lánckeréknél, meg az átmérő. Szerintem ha ezek jó akkor tuti jónak kell lennie.
Egyébként komolyan 2 hete keresek lendkereket és nem találok illetve egyet találtam de arról meg nem képes küldeni képet a tag...
Egyébként mindenkinek küldök emailt hogy ilyen meg olyan lendkerék kéne és mindenki azt mondja hogy van mondom nekik hogy küldjenek képet erre képről kiderül hogy nem jó!
Teszek fel egy képet hogy milyen van mindenkinek(1) és milyen kéne nekem(2).....
Akinek van valakije akinél lehet vagy tud szerezni lendkereket az szóljon!
Voltam pár hete Rómában és a következő a helyzet: nappal robogók ezrei futkároznak meg minden de
az a durva hogy kb 12éves kis pöcsök is rohangálnak robesszal!Éccaka pedig jönnek a brutál gépek beszarás hogy milyen durva 0-200 akat nyomnak jobb helyeken
Szóval azé az olaszok is hajtanak moccokat de igen azért 90%-a csak furikázik vele!Ja meg ami még nagyon tetszett hogy hallom kmekről hogy jön vmi etalon gép jön is egy 600tuareg és öltönyös figura robogós sisakkal rajta!vááááá durva...
Olaszok öltönybe 600speedekkel meg endurokkal járnak melózni
Megpróbálok egy képet beszúrni!(autók helyett robogók)
Kúrva jó volt az út, rengeteg motoros volt, csapatokban is menünk többször nahh persze nem akartam a moci fogyasztását 10 littyára feltunkolni, szal visszavettem a tempóbol, és inkább egyedül mentem.Az út lefele 180 km volt, a moci kb 7 (!) litert zabált fel.Mindezt ugye 160as hengerrel.....
Szal nem kicsit örültem mikor megnéztem a tankot
Szombaton egész nap mociztam, körbe mentem a Balatonon, Főbb megállók Tihany-Keszthely-Siófok.....
Kurva jó volt Vasárnap jöttem haza, kegyetlen szart utam volt, aí szél folyton átakart lökni a másik sávba, a moci nem akart menni, szembeszélnél 100al elég veszélyes volt....egyébként mindent össze vetve fasza volt, a hazautat leszámítva.Ha gondoljátok az EGYÜTT gurulásból lehetne egy Balcsis túra, hasonló mint az enyém!.A helyet állom.
Közös gurulás? Én benne lennék, csak mondjátok meg h kb mikor mer azér meló van...
Nahh am megjöttem vasárnap Balcsiról, nagyon jó kis túra volt.
Csináltam egy rakat képet is, felraktam BIKEPICSre-----
http://www.bikepics.com/member...
OKés, biztos jó lesz, ha nem meg majd még próbálkozunk, de csak-csak.
Estefelé leszek én is.Csőcső
de ha tévedek akk bocsi
am Fire - te melyik szilentre gondolsz?
Egyébként mindenkinek küldök emailt hogy ilyen meg olyan lendkerék kéne és mindenki azt mondja hogy van mondom nekik hogy küldjenek képet erre képről kiderül hogy nem jó!
Teszek fel egy képet hogy milyen van mindenkinek(1) és milyen kéne nekem(2).....
Akinek van valakije akinél lehet vagy tud szerezni lendkereket az szóljon!
az a durva hogy kb 12éves kis pöcsök is rohangálnak robesszal!Éccaka pedig jönnek a brutál gépek beszarás hogy milyen durva 0-200 akat nyomnak jobb helyeken
Szóval azé az olaszok is hajtanak moccokat de igen azért 90%-a csak furikázik vele!Ja meg ami még nagyon tetszett hogy hallom kmekről hogy jön vmi etalon gép jön is egy 600tuareg és öltönyös figura robogós sisakkal rajta!vááááá durva...
Olaszok öltönybe 600speedekkel meg endurokkal járnak melózni
Megpróbálok egy képet beszúrni!(autók helyett robogók)