Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyiér az enyémet is vihetik
ugye h nyit am oan 25 le körül lehet
nem tudsz vmi robbantott rajzot, v barmifele leirast a gepreol, mert szerelokben mar nagyon nem bizom... :)
kozben megtalaltam a neten, h 90 és 94 kozott volt normal telo, elotte es utana is forditott volt.
az enyémet így hozták be olaszbol...tehát full gyári nem én cseréltem ki a telot rajta
hát ezt tényleg jol ...én ugy tom h az fordított telosan jöttek ki az ujabb évjáratuak
en voltam az elkoveto, kerestem, h honnan folyik az olaj, 175ert sikerult beszerezni... lehet, h nem csinaltam vmi jo uzletet. Figy, laattam, h a tied forditott telos, az ujabbaknal cserltek normalisra, v a te telod szamit az ujabbnak? jol megfogalmaztam, mi?! :)
nagyobb csere ...amugy nem azért csodálkoztam mert nem jol néz ki vagy vmi...hanem h egyik nap még egyben a géped...másnap már dirib darabokra szedve bocsi ha férre értetted...jah h mennyiért....hát 300k-ért vihetik
Miert ilyen ramatyul nez ki?
Mennyit kersz erte? 1bkent azert szedtem szet, mert festesre keszul. Miert akarod eladni? Csak nagyobbra csere az elfogadott!
tyűűű... mennyibe jutottál hozzá?
thx ...elado lex valszínű augusztus végén...
Ma igy :
Hy Elissa!

Nagyon bejon a gepsasod. Ime az enyem, legalabbis tegnapig igy nezett ki :
Üdv a club-ban ...légyszi ha tudsz tegyél már fel képet a gépesedről ...évjáratra enyimé 89-es pl...de sztem a tiéd nem valszínű h 94-es
Bocsi, tevedtem, tenyleg nyitja...
Hy!

Mit kell erteni azin, h regebbi? Mennyire? Sztem szukiti amikor fekezek es nem sufnituningos, de szukiti az biztos. Ami 1bkent logikusnak is hangzik, nem? Kb hany lovas lehet sztetek, mert nincs nagyon viszonyitasi alapom?! Mannyit szamit, h ha kinyit a szelep, marmint loeroben, mert ne nem nagyon erzek semmit mikor elkezd kiporogni & hogy a francba kerul oda olaj?

Udv
ugyanmá ismifvel szerelőhöz viszed ne neveetss má szojjá loveimnak vagy a szomszéd kisgyereknek,vagy apádnak,h toljon meg,menni fog az.. ha végkép nem ak szerelő...
hali
rave feliratos a henger,ak az a régebbi rotax 127es "fekete" block.. azon még vékumos power van,nincs elektronika... a kipufogó gáz nyomása nyitja a powerszelepet 1 bizonoys fordulaton.. szokták rákötni a powert a hátsó fékre, annak az a szerepe,hogy fékezéskor,ak ugye ált nem húzol gázt, és kinyitja a powert, h kicsit "kiszellőzzön " cucc... am ha lenyomod a féket ak az nem szűkiti a kipuff niylást,hanem tágitja.. kifele jön a power ..
neeem, még nem tologattam, majd később elhúzzuk inkább egy szerelőhöz, azt mjad kis pénzzé meglesi nekem de am tudom hogy sebességben kell tolni
Sziaztok!

Kb 3 hete vettem egy Tuareg windet, ami az elozo tulaj szerint poweres es 94-es evjaratu. Van par kerdesem a mocival kapcsolatban. Olvastam a regebbi irasaitokat es azon vitaztatok, h a power szelep miert lenne a hatsofekre kotve. Nahat, nalam raja van, ha fekezek szukiti a kipufogonyilast, ez tutko, mert szetszedtem tegnap es megneztem, viszont semmifele elektronika nincs rakotve, so nem tudom, h akkor, h a fenebe kapcsol be?! & meg az olaj is omlik belole kifele, dehogy oda hogy kerul olaj? Talan a valtofelol jon? + Rave henger van rajta es csak oninditos, ez mondd nektek vmit? Bocs, meg iszonyat laikus vagyok, de szeretnek fejlodni... Minden info erdekel, de minden!
Szeleset!

Csokutya
elment maxi 1 ideje,lehet még mindig tolja a motort pedig én montam,h tegye sebességbe
elissa a 16éves tini
hát ööö egy haver ismerőse nézett annyinak ...fire-jah jó a memoriám maxi- akkor értem haza, Egerben voltunk megy már a gép? beindult?