Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok ! voltam tegnap fent, utána még felmentem a Szentléleki pihenőházig... de jó volt. Találkoztam egy tuaregből és af1-kből álló csipet-csapattal is nem innen volt valaki(k) ? Valóban a karbi pucoválással kezd a dolgott, de ajánlom mindenkinek aki kúton tankol, hogy tegyen a karbi és a benzincsap közé egy kis szűrőt, sok bajlódástól megkímélhet. A héten motorozási szünet, mert ma vagy holnap viszem vizsgáztatni.
Ti se értétek el tegnap du az oldalt, vagy csak én vagyok bamba?
maxi-karbit takarítsd ki mindenképpp....meg esetleg egy gyertya csere....jah amugy reggelt...mindenkinek széles utat mára
evdem - miért nem mondtad, hogy miskolci vagy? ha gondolod vmikor mehetnénk együtt is, én is szívesen kimennék bükkszentkeresztre meg hasonló helyekre szal ha gondolod mehetünk, am sztem meg már találkoztunk is élőben, nem?
ja, am megint beoffolt a motor, kdierült, hogy a gyújtásnak az egyik vezetéke volt leszakadva....msot pöc röf volt.....csak a kipuff könyök zörög, de nagyon, olyan mintha szét akarna esni nah szóval, msot meg mentem vele, és egyszer csak megállt.....szivatóval néha beindult, felpörgött 6ezerig aztán leállt......ezt nem tom mi lehet, de van egy olyan tippem, hogy karbi.....vagyis remélem, mert azt most akarom kicserélni elvileg holnap megrendelem az újat
nah ha vki tud erre vmit írni pls, szóljon már, előre is kösze
bye, jo8 all
széles utat!
csináltam képet is
Mondjatok egy pár bontót ahol lehet aprilia cuccokat kapni!Ha lehet akkor vas megyében vagy közelében de ha nincs közel akkor is írjátok le!Emailcímét meg tel. számát!Kössz
bealuttál 1 árokba mint haverom vagy mér? megyünk hazafele,nézzük ott van vki a fánál az árokba... nézünk az 1ik haverunk lol mondom
pár fokkal biztos...nem is van hozzám olyan messze 70km...
Joreggelt Mindenkinet!

Na, en meg most ertem haza...
Jo ejt, jo let

A gumi kop...
sztem du. megyek egy Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló kört hátha arra hidegebb van.
én most értem haza buliból:D
köcce
Nya mi van már kihalunk...
hát már eléggé kikészítő ez a hőség...
ma szerelni akartam ,de itt tenyleg 44 C van!
fire-neked is ott van a toppon az egykeros foto, a tavas, meg a kanyarodos csapatos
ahm ...44 C ...
férdezzé felőlem hát a rotax 123 z erősebb vmivel,meg pörgőseb is.. a 127 nem a ccmet jelöli,hanem az a tipusa
ebben 1ertunk
elissa látom tettél fel új képeket magadról:) királyak
s asszem 97-ig votak gyartas alatt
irtad, h a Rave a regi rotax-ot jelenti, jobb, v rosszabb, a 127 a cm3-szamat jeloli? Mara mar ne kerdezzek tobbet,mi?4
az újabbakba már más block is van.. rotax 123...erősebb,mint a 127es... meg a forditott telo,am 94után sztem nem is gyárották ezeket,90ig volt sima telo,utána forditott