aham,helyes! áá 50est már nem,csak caffé racer-nek max:)! http://www.hasznaltauto.hu/ker...
kistigris ezt nézd meg ! Gyári,tip-top! 150,ami azt jelenti sztem 120-110be a tied lehet
jahh..csak az a baj vele h 50es..
én mnár nem igazán szeretnék 50es mocit
Sorry Egyébként télleg nagyon szép állapotban van, és mondom ha egyszer már rá leltem akkkor bedobom
aham:S! azért télleg vmi 80-as jön csak ki! de ha 130,akkor nyugodtan nézz 170 körülieket! ha telefonálsz és beszáltek a tulajjal a köszönés utáni első mondatba bele kell sűríteni,hogy nézze nekem 130am van és,ha folytatjátok a beszélgetést akkor annyiért adja,ha nem akkor bevetsz pár értek a motorhoz keresztkérdést,de ez így működik fix! én is így vettem
az utóbi úgy ahogy van ronda(bocs) az előző képről a véleményem.... felületesen le van mosva,mert terepen is nyomja neki,a szimeringek a telóban gázok,kidobja az olajat... meg lehet,hogy a motorból máshonnan is folyik az olaj,a csávú áltban itt állítja le ezen a pár betonozott méteren és,ha megnézed kb a motor alatt mindíg vannak apró olajfoltok.....ahol épp állt.. amúgy a matricázás sem valami megnyerő,egykét apróságg hiányzik
kistigris ezt nézd meg ! Gyári,tip-top! 150,ami azt jelenti sztem 120-110be a tied lehet
én mnár nem igazán szeretnék 50es mocit
Sorry Egyébként télleg nagyon szép állapotban van, és mondom ha egyszer már rá leltem akkkor bedobom
Ehhez mit szólsz? Nem aprilia de ahogy látom nem is feltétlenül azt keresel
nem tudsz valamilyet ami olcsó,szép,jó?
amúgy mind 2 150 be kerül