Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mindegy te tod!
sztem nincs a1es jogsija Javíts ki ha tévedek Kistigris!
igen csak ez 125 ös nekem max 80 ig kell
kistigris! linket küldj léccc! a mellé írt leírás is sokmindent elárul!
aham,helyes! áá 50est már nem,csak caffé racer-nek max:)! http://www.hasznaltauto.hu/ker...
kistigris ezt nézd meg ! Gyári,tip-top! 150,ami azt jelenti sztem 120-110be a tied lehet
ezen fennakadtam 85
jahh..csak az a baj vele h 50es..
én mnár nem igazán szeretnék 50es mocit
Sorry Egyébként télleg nagyon szép állapotban van, és mondom ha egyszer már rá leltem akkkor bedobom
kistigris,de már megint a kinézeten agyalsz,az téllelg másodlagos,csak sokmindent elárul.....
Tuareg! Ez az RC gyönyörű! Láccik,hogy megkímélt! Elfogadnám terepre gond nélkül
nem néz ki rosszul az tuti
egy visszapillanto a mito szerű fejidomon elég kutya:D
Ez télleg így van
Ehhez mit szólsz? Nem aprilia de ahogy látom nem is feltétlenül azt keresel
célszerű szpídeknél megnézni,miért is lett újrafényezve..... mert lehet,hogy balesetes volt akkor felejtős
ez sem olyan rosz gumi picit kopott
aham:S! azért télleg vmi 80-as jön csak ki! de ha 130,akkor nyugodtan nézz 170 körülieket! ha telefonálsz és beszáltek a tulajjal a köszönés utáni első mondatba bele kell sűríteni,hogy nézze nekem 130am van és,ha folytatjátok a beszélgetést akkor annyiért adja,ha nem akkor bevetsz pár értek a motorhoz keresztkérdést,de ez így működik fix! én is így vettem
szerintem ilyen 110-130 körül
kevés alkatrész..... mennyiért akarsz venni?
ez még szép állapotban van látszólag és ez is 150 csak ez nem aprilia
én is így vok velük
nem tudsz valamilyet ami olcsó,szép,jó?
spani mindjárt kinézek neked valami jó moccot!;) mennyi lét szánsz a vásárlásra?
az utóbi úgy ahogy van ronda(bocs) az előző képről a véleményem.... felületesen le van mosva,mert terepen is nyomja neki,a szimeringek a telóban gázok,kidobja az olajat... meg lehet,hogy a motorból máshonnan is folyik az olaj,a csávú áltban itt állítja le ezen a pár betonozott méteren és,ha megnézed kb a motor alatt mindíg vannak apró olajfoltok.....ahol épp állt.. amúgy a matricázás sem valami megnyerő,egykét apróságg hiányzik
hát ez nem ér többet 100nál az biztos...Elég összetákoltnak, leamortizáltnak tűnik....biztos h nem venném meg...
és ez?
amúgy mind 2 150 be kerül
ez egy tricolor wind csúnya felnikkel! 110 maX,persze,ha hibátlan a motrja és ugrik!
szerintetek ez milyen és mennyi ér?