Nekem 50-es ETX-em van. A mérete elég nagy 125-ösnek néz ki. Nagyon kényelmes. Terepen is elég jó. Én már több mint 2 éve haszbálom az enyémet és egyszer se állt le! Én 100ezerért vettem, de az nagyon lehasznált volt. Fel kellett volna újítani, de mégis ment. 65-öt vitte. Mivel nem volt jó állapotba ezért nem tudom, hogy megy 1 jó állapotú. Sajnos angyon nehéz hozzá alkatrészt találni és nagyon drága. De az alkatrészek nagyon sookáig bírják. Bontóban viszont lehet találni olcsón. Sajnos sok a rossz állapotú Tuareg ezért vásárlásnál nagyon meg kell nézni a hibáit. Lehetőleg ne megszakítós győjtásút vegyél mert ehhez már egyáltalána nem lehet Magyarországona alkatrészt venni! Ha van még kérdésed vegyél fel MSN-re. zsoooc@hotmail.com ez az MSN címem.
üdv
nekem megtettszett a tuareg és gondolkozom 50 es vagy 80 as vásárlásában
tudtok nekem segíteni?
írni róla? mennyit és? hibái,előnyei?
előre is köszi
Nem lehet visszaragasztani mert szétmorzsolódott az a darab ami kiesett!Viszont az egyetlen lendkerék amit találtam azt most megveszem vagy jó lesz vagy nem de az első variációra tippelek mert jónak kell lennie!
első képen levő az rotax 127es lendkereke... am nm mind1 mien lendkerék,me pl a régi ktm gs eken is ien lendkerék van,csak épp a másnes más benne és máshol ad szikrát
Meert? A szél jó, és kész :P CSak egy nehéz motor kell hozzá, és mge se érzed.. Hja, és erős :D Meg énse vagyok pp 50 kg, szóval elbínok én mindenféle széllal :) Csak motorozhatnék... De majd sajna csak hétvégén...
A mágnest biztos nem lehet sehogy viszatenni? Csak azért mert nekem egy nagyon hasonló esetem volt anno egy simoval és ott fém ragasztóval be lett téve a mágnes majd egy esztergályos kiegyensúlyozta a lendkereket és hibátlan lett.
Srác nem vagy semmi. Én ezt az utat ugy kéthete abszolváltam autóval (nyaralás) de nekem ugy elzsibbadt a s***m alig bírtam kiszálni az autóból. Bár tény gyönyörű vidék.
Zsooc: Oké csinálj is képet!Ha nem msnen akkor emailen küld el még ma!(fent leszek este vmikor)
Elissa: Dettó ugyanez az élmény nekem is télleg versenyeznek amikor zöld lesz a lámpa!Egyik robogóst láttam amikor elesett:macskakövön kanyarba satu elsőfék úgy pofára esett mint ház...
Amikor odafele vittek be reptérre elöttünk ment egy robogós 130al döntötte meg minden!Visszafele kiló 80al mentünk ott már nem volt robogoós
Skacok várjatok meg,amíg kész a paripám és kicsit járatgatom:)! Augusztus környékén meg kéne ejteni a dolgot...! Esetleg egy TDR-es spanim csatlakozhat majd ?
Mikor lesz ez a balcsis-toora? Szivesen csatlakoznek az 50-esnek alcazott gepsolymommal... Meg egyszer gurulhatnatok Tolna megye fele is...
Figy, vagjatok, h ki mukodteti az iwiw-en a tuaregesek barati koret?
Nekem 50-es ETX-em van. A mérete elég nagy 125-ösnek néz ki. Nagyon kényelmes. Terepen is elég jó. Én már több mint 2 éve haszbálom az enyémet és egyszer se állt le! Én 100ezerért vettem, de az nagyon lehasznált volt. Fel kellett volna újítani, de mégis ment. 65-öt vitte. Mivel nem volt jó állapotba ezért nem tudom, hogy megy 1 jó állapotú. Sajnos angyon nehéz hozzá alkatrészt találni és nagyon drága. De az alkatrészek nagyon sookáig bírják. Bontóban viszont lehet találni olcsón. Sajnos sok a rossz állapotú Tuareg ezért vásárlásnál nagyon meg kell nézni a hibáit. Lehetőleg ne megszakítós győjtásút vegyél mert ehhez már egyáltalána nem lehet Magyarországona alkatrészt venni! Ha van még kérdésed vegyél fel MSN-re. zsoooc@hotmail.com ez az MSN címem.