Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem tul jo, jah lehet lex "Balton Túra"...
azért arra pöppet jobb az aszfalt minőség
Vagyok, vagyok, csak sok a meló... (=kevés szabadidő... )
phisoo-végre rolad is vmi életjel
Ez azért durvább... link
Jajj, a link lemaradt... link
500 LE-s Turbo Hayabusa...
Bringaboltban vesszel sebváltó bowdent a gyári vég a markolathoz, a másik véget méretre vágod és forrasztasz rá egy gombócot, vagy vesszel egy ugynevezet bowden felújító készletett és onnan értelem szerűen.
Egy kis szerelős...és mikor már egyben a gépsárkány...indulós
nya pár foto...ez még a multkori Mátra túrám...mikor beoffolt a gép alattam...
Nya most tettem egy tiszteletkört Sirok-ban...nem volt vmi sok moccos még...de faja volt non...
felhörgött a gépsárkányom...beöltözés és gooo...yupiii...yeeee
helyes ...nya már csak a benyacsőre kell bilincs..aztán tesztelek én is
na mek beteztelem a lánckereket
de, az van rajta gyárilag..dell orto
Hali emberek nincs valakinek fölösleges gázbowdene aprilia tuareg rally 125-höz?

fontos lenne
Utálom ha eltömődik....Itt a legközelebbi kút egy fos kb 1 liter benya+sár!Jó pucolást....
Nya most értem haza, az a kép fogadott h moccom dirib-darabra szétkapva ...vater nekiállt kipucolni a karbit...meg azért nem kapott rendesen benyát mert vmi szöszenet volt a csőben...remélem most már minden ok lex vele
Kistigris te pedig nyugodtan vegyél 80ast használd egy darabig kicsit pofozd fel és add el minél többért gyűjts ahoz még kis zs-t és végy egy 25öst....
Nem tudom hogy hogy vagytok ezzel a kinövős dologgal nekem simsonom volt aztán meguntam a 3,7LE-t szétnyeleztem és eladtam 80ért! Vettem ezt a tuareget amim most van g...re megy simsonhoz képest(70es pollini henger és valahogy úgyérzem hogy az a dellorto karbi se gyári ) Na mind1 használom a nyáron meg minden és jövő nyárra meg beújítok egy 125öst!
hol akarod használni?
jó nem azt montam,hogy 100km et mész ,csak annyit eszik, és nem abbó lszámoltam,h 2× akkora ccm, oan monta,akinek több motorja volt már miint itt a topicba mindannyinknak öszesen..
150
kösz
mondjuk én is 6 ltierre számítok kb,mert nem fogom tépni,megy anélkül is...de mind1,előbb rx menjen el..