amúgy tök hosszú lenne leírni,de röviden idebiggyesztem,hogy van olyan,ha megfognak,hogy "kényszer forgalomba helyezés" a rendőr ugye megfog,kötekszik,utánnanéz a gépnek, az olasz nyilvántartásban,hogy "25-ös-e " és ugye ottlesz a paripa,mert ottt mindegyik benne van,akkor kényszer forgalomba helyezést rendelnek rá és a papírokat ők intézik az ő adataik alapján,mert te ugye addig 50-esnek kezelted és csak csengetned kell és minden meglesz hozzá...! De én ezt a variációt sem szeretném,jó nekem a kicsike 459-nek:) a "VAD-001" rendszámmal,ami tisztes távolságból UAD-001-nek mutatkozik:)!
Köcce! Hát annyira azért nem kaparok ,hogy 125-ös legyen,elég az 49nek is:D! Nem tartom szégyen számba,de nem is dixsőség,hogy van pár rendőr spanom(na jó a tisztes távolság az meg van:D)! Mert nekem is van róluk véleményem,de hála Istennek,ha baj van az max egy Johny Walker-ig terjedő:)! Ja amúgy nagynéném itt nálunk az okmányirodás:)! De annyira mondom nem izgat,amúgyis ahogy a terveimet gondolom hamar lesz belőle egy 250es valami:)!
Ő volt ott ( mármint Kálban ) a nagy spilerre a dolognak, én is vettem tőle pár ezt azt motort is alkatrészt is, csak aztán vagy 2 éve beteg lett mondta megy a kórházba utána még ukrajnázott kicsit majd teljesen leállt már csak a lomokat árulja a portán.
Kicsit hosszabban: A nagy kérdés volt e valaha már Magyarországon forgalomba helyezve ha nem és csak egy adásvételi van akkor vszínű "alkatrész vámos" a gép tehát eleve kizárt a forgalomba helyezés, ha van valami behozatali papír is akkor egy nagy levegő és egyedi típus engedély beszerzés és akkor talán de ez majdnem egy másik motor árra, ha volt már forgalomba akkor meg kell nézni miért lett kivonva a forgalomból és hajrá, a legjobb valami okmányirodás ismerős aki a vázszám alapján kitudja nyomozni az előéletét a gépnek. De mindenképp marha macerás.
Hy all! Evdem mennyi egy ilyen szúnyognak álcázott kávédarálót levizsgáztatni? Mert én is úgy gondolom,ha meglesz már a jogsim,nem csak 50ccm-ig,akkor lehwet,hogy levozsgáztatom a kicsikét,mert azért jobb a békesség! De most már lassan megőrülök,mert úgy kb 1,5 hónapja C vágányon van és pont a szezonban! (képzelhetitek):(! De ha kész lesz(jövő hét körülre várom,vagy már a hétvégére) akkor bepótolok mindent őszig:)! Majd összebeszélhetünk és akkor lökhetünk pár kört! Széles utat addig is all!
Letakarítottam a moccot, most teljesen csilli-villi!Aztán még kitakarítottam a hűtőtartályt, utána feltöltöttem
friss vízzel csomó égőt kicseréltem ami ki volt égve, kitakarítottam a levegőszűrőt teljesen szval most kb jobb mint ha új lenne!Már csak egy lendkerék és ezt bátran kijelenthetem!
Ha nekem only 1 adasvetelim van a motorrol, amiben az van, h 50 cc, akkor is letudom vizsgaztatni? Pedig nem is annyi, gondolhatjatok...
hha vki megteheti és ráér, helyettem is pörköljön el egy kis kerozint! Vkinek robotolni is kell
jo szelet!
friss vízzel csomó égőt kicseréltem ami ki volt égve, kitakarítottam a levegőszűrőt teljesen szval most kb jobb mint ha új lenne!Már csak egy lendkerék és ezt bátran kijelenthetem!