Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég idétlen melom van (pl most is dolgozok) és nehéz evvel összeegyeztetni, de ha sikerül akkor mindenképp.
A mocit neked műhelyben festeték vagy, ti (papa, teso, barát) otthon? Vmi hasonlón gondolkodok de műanyagot még sose fényeztem.
cuki a gyerkőc ...jöhettél volna turázni velünk Cserépfaluba...legközelebb rem csatlakozol
kira jo is az
Ez a turadoboz már vagy a 3-4.-k mocimat szolgálja
én is elképzeltem
Tuareg rallyhoz keresnék első sárvédőt!
ok csak vizuális típus vaok és ugy megjelent előttem...
faja kép jó a turadoboz én is akartam...
nem probálja megadom méret aztán...jön elissa-hoz, vagyis jönne ha menne ki
valaki vett már ien swift dura-tex csizmit?van rola infod, mennyire bírja?
Elképzelem amint Kaparó próbálgatja a női motoroskabátot, miegymást.
hát nem a motorhoz kéne...hanem RÁM
Csak, mert írtad kéne pár dolog hozzá, de ha eladod akkor minek?
miért kérded?
Ja leesett. Én mán" csak egy ilyen barkácsolós típus vagyok, és az a tz-n a szívató.
Nah akkor rákérdezek... szivató?
Mi a fene? Kormányváltós a motorod? amúgy az micélt szolgál? ( ha megkérdezhetem)
Itt mindenkinek hulik szét a vas ?
Meg kellene nézned hogy a feszültségszabáylzónál, ami az ülés alatt van egy ezüst színű doboz hűtőbordákkal, hogy megvan e mind a 4 vezeték. Nah elvileg lennie kell két citromsárgának egy pirosnak meg talán egy narancsnak vagy valamilyennek. Néz meg előszöris hogy ezek megvannak e! Aztán folytatjuk..
Helló!
Fogalmam sincs, menni megy a motor, akku nélkül nincs villany pl.de ha beteszem az aksit akkor is gyorsan leszívja.Tehát akku nélkül megy, de csak szívja az akkut ha van benne, lehet egyáltalán nem tölt.Esetleg melyik vezetékre kellene rámérni multiméterrel, hogy kiderüljön valami!
Előre is kössz!
Egyáltalán nincs vagy nem elég? Amúgy a feszültségszabályzó szokta feladni magat, vagy összekókányolták a vezetékeket.
Helló!
Én fölvettelek msn-re de nemnagyon vagy fönt, vagy nem jó a cím!Vegyél te föl engem, fontos lenne az index.
Más:Mitől lehet az, hogy nincs töltés a motoromon?125-ös wind! Mi lehet vele, merre kell keresni?
Előre is kössz!
Amúgy,ha valaki valamit akar venni ruha,sisak... nekem is van egy nagyon korrekt emberem rá,iszonyat korrekt árakon! Utánvéttel is elküldi akár,mert ő itt van az én régiómban...!
Szóval ez az: www.motoroscucc.van.hu
jajaja,ezért hanyagolom inkább!