Nem vagyok olyan hogy most eladom mert szar a lendkerék!Legszívesebben olyat bevágnék neki, hogy elnyúlna mint a parlamenti ülés.Mármint akitől vettem mert 100% hogy tudta hogy szar a lendkerék....Szerintem tudjátok milyen érzés lehet nyáron motor nélkül lenni!
(Nem vagyok verekedős fajta, gyönge és ártatlan vagyok mint malacka szóval nem kell félni tőlem )
Viszont aki tud EThez lendkereket az nyugodtan szóljon!
hát ha tologattátok meg rángatáttok neki ak tuti bezabált... hát kezdjétek el tolni mint állat.. de ne üresbe mee ak tolhatjátok akármeddig és 1 kis idő után beindul,de gázt ne huzz neki,max 1 picit.. és ha beindul,huzassad 1es oan fél v 3/4 gázon, maj szaggat mint a szar,és aztán kiforogja magából és jó lesz.. nálam igy müxik 1 bezabálás eháritás
hát tologattuk, mer berúgó nincs önindító meg lendkerék nélkül nem ment am mindjárt emgyek le, és emgnézem indul e.....de ha nem és télleg megszívta magát akkor mit is csináljak meg hogyan?
sztem ja,nekem is szokott ien lenni.. hát próbáljátok meg.. me ha csak az ék nyirodott el,és nem nyúltatok semmihez,ak sztem bevan zabálva... tologattátok meg rugdostátok amikor megált?
az bevan zabálva mint az állat,toljátok bee,és ha beindul huzassad 1esbe még ki nem forogja magából a cuccot,az enyém is ien ha nem huzom ,bezabál oszt dadog power fölött ,nem pörög ki.. durvább esetbe megáll minth levetem vna a gyujtást,és 1 csomó tolásra indul ujra be,
nekem is volt ien lendkerék szétszálásom nekem mindössze 0ft ból jött ki,me garanciális volt.. hivtam a csávót akitől vettem,mondom h szétszált a cucc, mondja h eljön érte oszt megcsinálja
hát remélem mondd vmit vki gyorsan am te hogy hogy ilyenkor?
16? hmm.....engem meg még kisebbnek néznek......tiszta rossz, és még azt mondják, hogy az a rossz ha öregítenek na jó inkább már nem írok ilyeneket, mert fel se fogom
nah bye, jo8 all
széles utat!
annak valószínűleg az a baja, hogy nem bírja a 4.-et.....Loveimnek is ez volt, amikor még 50es volt a vas.....vagy a karbi kicsi, vagy lehet, hogy a főfúvóka van eldugulva.....
viszont volna egy nagyobb problémám....nem indul a moccom a lendkereket feltettük, a helyén van....és nem indul, egyszer indult be, akkor is szivatóval, dőlt belőle a füst, nem pörgött ki, és sziszegett (inkább durrogott) a kipufogó.....mostmeg már semmi, pedig szikra van, a hengerből meg csöpög ki a benzin, és ha indítózok egy ideig, még lángcsóva is van nah szóval a lényeg....hogy msot elállítódott a gyújtás, vagy lehet, hogy a forgattyúsházba belement egy csomó benzin meg olaj, és attól nem indul.....
vki segítsen gyorsan, előre is kösze
sziasztok!
50-es tuaregem van és az a problémám,hogy amikor húzom neki sokszor bedadog legtöbbször negyedikbe, teljes gázzal alig megy nehezen tud felpörögni olyan mintha valami dugulás lenne. ha valaki tud segitsen!köszönöm!
Hellósztok!
Ma vettem egy 125-ös tuareg elvileg Wind-et.Csak hát az indexek hiányoznak róla, azt szeretném kérdezni, hogy nincs e valakinek, vagy nem e tudja, hogy hol lehet venni?Mind a 4 kellene!
Előre is kössz!
Én tudom milyen rossz ez, már végigjártam ezt az utat... Laza 50 ezrembe került a megmozdulás... Amúgy visszaragasztani nem lehet, főleg, ha darabokban van. Meg márcsak azért sem, mert a belső mágneskörnél számít a polaritás, mivel az alapján van megszakítva a gyújtás. Ha a külső lenne ilyen, az nem lényeg, mert ott csak a gerjesztés számít. Bár, ha jól látom neked 50-es a Tuareg, ahhoz nem olyan drága a lendkerék.
csak 1 kérdés: a lendkeréken azok a nagy állat hegesztések már ott voltak ,amikor vetted?