1óra mulva indulok Balcsira Egyedül menek,full motoros szerkóba, agyonpakolva....
bazzeg megfogok sülni ha van közülletek Balatoni, vagy közeli, azzal szivesen találkozom, nyomhatunk pár kört, meg elvihet szép helyekre is Sopronból megyek,szal kb 2,5 óra az út. Néhányszor már megtettem Jahh, CSOPAKRA MEGYEK, FÜRED MELLETT 6 KM.Nahh mindenkinek szép napot!
tel:0620/259-6001
Csááááá fire! Őőő, én összefoglalnám: SEMMI! Amúgy tényleg nem sok, nem volt túl aktív a fórum, egy-két ember segítséget kért, jött egy másik úriember, aki egy Wind-ot bont, és van egy csomó eladó alkatrésze. Ja és maxinak eltört a lendkerék-éke... Nagyjából ennyi.
Milyen volt a nyaralás?
csááá mindenki,megjöttem kurvajó volt, ott is igen rohatt melegvotl mint itt, de a tengerbe azé elviselhető volt mizu erre,visza nem olvasok oan sokat,vki foglalja ösze mien érdemleges dolgok történtek kis klubbunk életébe
nah megszívtam ma rendesen... Loveimmel állítgattuk a karbit, meg gyertyát cseréltünk, az otthonomtól kb 5km-re, aztán egyszer csak nagyon hangosan elkezdett kerepelni, aztán meg nem indult vissza, be se tudtuk tolni.... aztán hazatoltam, megnéztük, és kiderült, hogy a lendkeréknél levő ék, széttört, és a lendkerék meg leesett.....szal megcsinálta Loveim az éket, aztán nem tudtuk összerakni....végül msot fateromnak sikerült, hát kiváncsi vok mi lesz belőle....de azért eléggé felidegelt.....meg még az a jó, hogy a háztól 5 km-re voltunk nem 50re jah, am a motor nagyon pörög, még mielőtt leesett volna a lendkerék 13-14 ezer között pörgött igaz hogy az óra 12 ezerig van, de megakasztotta rendesen na jóvan most lépek, burnout - te meg keress vmi bontót ott tuti lesz lendkerék, sztem.....
70/50-es ET-hez keresek lendkereket!Akinek van az szóljon lehetőleg!Egyébként az elektronikát megcsináltam tök jó tényleg minden zsír lánc is csak kéne egy k**** lendkerék!
http://straydogsmc.hu/
Vki esetleg jön?
én meg beszéltem a parillával van 17es lánckerekük raktáron is, jövőhéten mek érte 2ezer ft
bazzeg megfogok sülni ha van közülletek Balatoni, vagy közeli, azzal szivesen találkozom, nyomhatunk pár kört, meg elvihet szép helyekre is Sopronból megyek,szal kb 2,5 óra az út. Néhányszor már megtettem Jahh, CSOPAKRA MEGYEK, FÜRED MELLETT 6 KM.Nahh mindenkinek szép napot!
tel:0620/259-6001
Milyen volt a nyaralás?
Köszi, akkor holnap megnézem.Előre is kössz!
ismerösöm ajánlotta hogy jo bele az mz-é is
és tényleg maszek de nem 7000 ft hanem 350
hali