esőbe crossozni kell,vedd elő az etx et és küldgyed befele nyélen a nagy genyába má én is ugy crossolnék 1et,vmi nagy állat sarakba...
őő ,tel.. sonyericcson k750i
Azt mondtad hogy majd egyszer megnézed. Erre mondtam hogy ha gondolod mehetnénk együtt. Az a nem kell félreérteni inkább a többieknek szólt hogy kivédjem idejekorán a megjegyzéseket
Az enyémnél nem nehéz hogy jobb legyen! Nagyon kivagyok... végre sikerült volna összehozni egy jó közös gurulást erre elkezdett esni az eső. Szerintem ez már szándékos! Direkt full szabaddá teszem a mai napom - erre tessék. Na mindegy ... nem panaszkodom. Amúgy arra gondoltunk átugrunk Arad-ra. Aztán ott van egy jó kis étterem -eszünk iszunk- aztán meg irány Déva. Csak a motorozás meg a túra kedvéért. . Na ebből már nem lesz semmi.
Fire- Milyen a telefonod? Nem csak a márkája hanem a tipusa is kellene. Köszi.
őő ,tel.. sonyericcson k750i
Nem kell félreérteni szigorúan barátilag.
Az enyémnél nem nehéz hogy jobb legyen! Nagyon kivagyok... végre sikerült volna összehozni egy jó közös gurulást erre elkezdett esni az eső. Szerintem ez már szándékos! Direkt full szabaddá teszem a mai napom - erre tessék. Na mindegy ... nem panaszkodom. Amúgy arra gondoltunk átugrunk Arad-ra. Aztán ott van egy jó kis étterem -eszünk iszunk- aztán meg irány Déva. Csak a motorozás meg a túra kedvéért. . Na ebből már nem lesz semmi.
Fire- Milyen a telefonod? Nem csak a márkája hanem a tipusa is kellene. Köszi.