Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no igen... magasnyomásu-val kell azt csak a festésre kell vigyázni....
mtx em is csinálta, de hát elkelt, simán kigyorsításnál emelte az elejét , pedig rohadt keveset kapott
nincs kedvem meg ha öszesarazom úgy a mocit,mire azt letakaritom...
hát nem is oda valo
mentem már speed géppel durva terepen, rohadtúl nem jó
dobálta a hátsoját mi
kössz megyeget a gép 2.be jól jön kerékre
cseréld vissza a crossgummákat
mentem át a gáton úgy ,h felvolt ázva.. oan szinten csúszott akármekkora gázt húztam kapart és csúszkált mindenfele
nagyon jó lett a gép, grat, hogy megy?
há de supermotoval?
sarazzáááál fire
esőbe crossozni kell,vedd elő az etx et és küldgyed befele nyélen a nagy genyába má én is ugy crossolnék 1et,vmi nagy állat sarakba...
őő ,tel.. sonyericcson k750i
jah ahm...így már világos...
Azt mondtad hogy majd egyszer megnézed. Erre mondtam hogy ha gondolod mehetnénk együtt. Az a nem kell félreérteni inkább a többieknek szólt hogy kivédjem idejekorán a megjegyzéseket
tessék most mi van? kajak nem vágom...vmit férreérthettél
Részemről O.K. !

Nem kell félreérteni szigorúan barátilag.
én még nem voltam...majd egyszer...
Állítólag felújították. Már vagy 4 éve nem volta ott.
Déva vára.... ...nálunk hideg van de már süt a nap... És sajna ien ez az időjárás mostanság kiszámíthatatlan...
Először is Szép Jó Napot!

Az enyémnél nem nehéz hogy jobb legyen! Nagyon kivagyok... végre sikerült volna összehozni egy jó közös gurulást erre elkezdett esni az eső. Szerintem ez már szándékos! Direkt full szabaddá teszem a mai napom - erre tessék. Na mindegy ... nem panaszkodom. Amúgy arra gondoltunk átugrunk Arad-ra. Aztán ott van egy jó kis étterem -eszünk iszunk- aztán meg irány Déva. Csak a motorozás meg a túra kedvéért. . Na ebből már nem lesz semmi.

Fire- Milyen a telefonod? Nem csak a márkája hanem a tipusa is kellene. Köszi.
Üdv Tuareg125- ...kellemes napot all
majd később írok is mert most álmos vagyok... szal jo8
merre mentek turázni?felénk esik az eső....