Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a cucc? hűtőviz?
mi lesz ott?
földúton sok a por alapból nekem is oan poros mindig a fekete felni
nya menyjetek már....én 7végén csak Abádszalokra megyek
én má cseréltem..de én uyganolyat tettem a helyére csak 1 másikat
nekem mondod? 2napig voltam másnapos
ak azé el leszel,mész spanyolba.. én hétvégén mek horvátba 1 hétre
hopp +l lemaradt
nya hol vagytok már....nagyon meg van itt az élet álva...
T.domi223 Semmi gond.Már én is kezdek bekattani ettől a hibától. Most jövök a szerelőtől,de nem lettem okosabb.
Valaki esetleg megtudná mérni azt a fránya töltőfeszültséget a mociján,megköszönném!
Jó éjt!
Hát ugyan Tuareg125-el mizu van még mindíg a Balcsiban lubickol
apropo drinking...én csak ien lightos grill party...ma este
Szép estét!okéjs holnap tolok képet rola...méretezve van a ponyva...elég strapás anyagnak tűnik, meg vízlepergetős...az enyém M-es méret , de volt S, L...centiben is meg van adva...majd a tasijárol lesasolom...és Lidliben vettem, 2600huf-ért....bár nekem garage-ban van a mocc, szoval nem a szabad ég alatt....azért vettem h ne porosodjon a kisgépsárkányom... persze tudom most jöttök majd azzal a szöveggel: hogy használjam és nem porosodik szoval megelőzve titeket...kis extrának vettem a drágámra ...
Na szép jó éjszakát mindenkinek!

Holnap korán kelek úgyhogy elteszem magam holnapra.

Jó 8 all és Széles Utat!
másik kérdés?: Cserélt-e már valaki motort Tuaregbe úgy hogy másikat rakott bele akármilyet és akármekkorát ha igen szóljon!
Nem tud valaki egy Aprilia Tuaregbe való motort váltó nélkül vagy valami bontót ahol lehet ilyet kapni?
Előre is kösz!
Húúú, szombaton én is bedrinkeltem kegyetlenül...
Én még májusban vettem egyet 3900 Ft-ért, és mára már teljesen megette a nap... Néhol olyan mint a szita, meg itt-ott kiszakadt, mert olyan lett, mint a papír... Hozzányúlok, azt rendesen törik... Muszály lesz valami kis tárolót csinálnom itthonra, főleg télire. Sztem fából összerakok valamit majd
Az aztán marha feelinges... Sztem nekem idén -a motorkiállítást kivéve- minden tali kimarad, főleg hogy most gyűjtenem kell, mert augusztusban megyünk Belgiumba a spanokkal 10 napra
nem basztatni akartalak, csak segíteni, csak nem olvastam el rendesen! Bocs..
Szeva all!

Itt most kezdett el esni és kisebb szünetekkel folyamatosan szitál.
Elissa- két kéréssel fordulnék hozzád... az egyik légyszi tegyél már egy képet arról a takaróponyváról... a második hogy kérlek áruld már el hogy hol vetted és mannyibe fájt.
Előre is köszi.
Jah, még annyi hogy ez direkt erre a moccra való ugye? Nem ilyen univerzálismindenrejódeigazábólsemmiresemmérettakaró ugye?

Széles Utat!
én nem foglalkozok iennel,h takaro folia minek az? ak nem látom a motort
jah ma végre vettem motortakaro ponyvát non faja...
én mindig elég pihent agyu vok am sztem naggyából ja má nem érzem magam másnaposnak tegnap még az voltam