T.domi223 Semmi gond.Már én is kezdek bekattani ettől a hibától. Most jövök a szerelőtől,de nem lettem okosabb.
Valaki esetleg megtudná mérni azt a fránya töltőfeszültséget a mociján,megköszönném!
Jó éjt!
Szép estét!okéjs holnap tolok képet rola...méretezve van a ponyva...elég strapás anyagnak tűnik, meg vízlepergetős...az enyém M-es méret , de volt S, L...centiben is meg van adva...majd a tasijárol lesasolom...és Lidliben vettem, 2600huf-ért....bár nekem garage-ban van a mocc, szoval nem a szabad ég alatt....azért vettem h ne porosodjon a kisgépsárkányom... persze tudom most jöttök majd azzal a szöveggel: hogy használjam és nem porosodik szoval megelőzve titeket...kis extrának vettem a drágámra ...
Én még májusban vettem egyet 3900 Ft-ért, és mára már teljesen megette a nap... Néhol olyan mint a szita, meg itt-ott kiszakadt, mert olyan lett, mint a papír... Hozzányúlok, azt rendesen törik... Muszály lesz valami kis tárolót csinálnom itthonra, főleg télire. Sztem fából összerakok valamit majd
Az aztán marha feelinges... Sztem nekem idén -a motorkiállítást kivéve- minden tali kimarad, főleg hogy most gyűjtenem kell, mert augusztusban megyünk Belgiumba a spanokkal 10 napra
Itt most kezdett el esni és kisebb szünetekkel folyamatosan szitál.
Elissa- két kéréssel fordulnék hozzád... az egyik légyszi tegyél már egy képet arról a takaróponyváról... a második hogy kérlek áruld már el hogy hol vetted és mannyibe fájt.
Előre is köszi.
Jah, még annyi hogy ez direkt erre a moccra való ugye? Nem ilyen univerzálismindenrejódeigazábólsemmiresemmérettakaró ugye?
Valaki esetleg megtudná mérni azt a fránya töltőfeszültséget a mociján,megköszönném!
Jó éjt!
Holnap korán kelek úgyhogy elteszem magam holnapra.
Jó 8 all és Széles Utat!
Előre is kösz!
Itt most kezdett el esni és kisebb szünetekkel folyamatosan szitál.
Elissa- két kéréssel fordulnék hozzád... az egyik légyszi tegyél már egy képet arról a takaróponyváról... a második hogy kérlek áruld már el hogy hol vetted és mannyibe fájt.
Előre is köszi.
Jah, még annyi hogy ez direkt erre a moccra való ugye? Nem ilyen univerzálismindenrejódeigazábólsemmiresemmérettakaró ugye?
Széles Utat!