attol függ mennyit szánsz rá....akár tel...akár fotomasina...mi most ujítottunk Sony H9 iszonyat jo kis gép...csak meg is kell hozzá tanulni fényképezni ...mobil-hmmm....én nekem nokia van pöpec...
nekem anyám volt vett telcsit,me elhagytam a régit és nem voltam elérhető 25 volt aszem, kártyás.. mindent tud, 2mp es fényképező,vaku,memorika kártya benne ,meg minden amit akarsz, szval fényképezőnek is jó,ien képet csinál:
Szép Estét Mindenkinek!
Köszönöm Elissa! Király Hol is vetted? Nekem is kellene ilyen? Vagy ottani moccosboltban?
Holnap ha minden igaz elmegyünk túrázni vmerre. Még nem tudjuk hová. De nem is a végcél a lényeg, hanem a TÚRA. Meg hogy haverokkal vagy. Na majd jövök. Fotó nem lesz mert nincs fényképezőm. Se kamerás mobilom. Széttaposta a TATRA. Nemsoká újítani fogok úgyis egy másikat. De lehet hogy fényképezőt veszek. Valaki vmit tud ezekről a kütyükről. ?
Amúgy, nem kötekedni akarok ( ), de ha ennyire félted, akkor azt tudd, hogy a ponyvával csak ártasz neki, mivel az is karcolja valamennyire, és ha sokáig fogod használni, ott ahol mindig érintkezik a motorral (pl sárvédő, esetleg tank), ott elég csúnyán ki fogja koptatni. Ezt tapasztalatból is tudom, mivel faterom még régen az autójára vett ponyvát, és egy idő után szépen megkopott a verda 4 sarka...
Köszönöm Elissa! Király Hol is vetted? Nekem is kellene ilyen? Vagy ottani moccosboltban?
Holnap ha minden igaz elmegyünk túrázni vmerre. Még nem tudjuk hová. De nem is a végcél a lényeg, hanem a TÚRA. Meg hogy haverokkal vagy. Na majd jövök. Fotó nem lesz mert nincs fényképezőm. Se kamerás mobilom. Széttaposta a TATRA. Nemsoká újítani fogok úgyis egy másikat. De lehet hogy fényképezőt veszek. Valaki vmit tud ezekről a kütyükről. ?
Jó Éjt és Széles Utat.!
kitudja még