Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attol függ mennyit szánsz rá....akár tel...akár fotomasina...mi most ujítottunk Sony H9 iszonyat jo kis gép...csak meg is kell hozzá tanulni fényképezni ...mobil-hmmm....én nekem nokia van pöpec...
nekem anyám volt vett telcsit,me elhagytam a régit és nem voltam elérhető 25 volt aszem, kártyás.. mindent tud, 2mp es fényképező,vaku,memorika kártya benne ,meg minden amit akarsz, szval fényképezőnek is jó,ien képet csinál:
Szép Estét Mindenkinek!
Köszönöm Elissa! Király Hol is vetted? Nekem is kellene ilyen? Vagy ottani moccosboltban?
Holnap ha minden igaz elmegyünk túrázni vmerre. Még nem tudjuk hová. De nem is a végcél a lényeg, hanem a TÚRA. Meg hogy haverokkal vagy. Na majd jövök. Fotó nem lesz mert nincs fényképezőm. Se kamerás mobilom. Széttaposta a TATRA. Nemsoká újítani fogok úgyis egy másikat. De lehet hogy fényképezőt veszek. Valaki vmit tud ezekről a kütyükről. ?

Jó Éjt és Széles Utat.!
jol van nya....jo az ha van...nem fog rajta állni csak télen sokáig fire-thx
király ez a polo
Én is ezért szeretnék tárolót csinálni, hogy ne kelljen ponyváznom, de egyenlőre muszály, hogy ne ázzon sz*rrá
Amúgy, nem kötekedni akarok ( ), de ha ennyire félted, akkor azt tudd, hogy a ponyvával csak ártasz neki, mivel az is karcolja valamennyire, és ha sokáig fogod használni, ott ahol mindig érintkezik a motorral (pl sárvédő, esetleg tank), ott elég csúnyán ki fogja koptatni. Ezt tapasztalatból is tudom, mivel faterom még régen az autójára vett ponyvát, és egy idő után szépen megkopott a verda 4 sarka...
Hááát énis allergiás vagyok.. de sajnos a tank eleje azért csak pici karcokat kap.... Ez van ha használja az ember....
hát csak...hogy ovjam az uj festést...non allergiás vagyok...egy karc se legyen rajta ...szoval megérdemli...
De miért takargatod a garázsba? Én max egy rossz lepedőt dobok a motorra :D AZtis télen, vagy ha pihenőn van, mint az aprilia :)
Jól néz ki! Nekem is van KTM-es pólóm, karácsonyra kaptam a barátaimtól Majd egyszer lefényképezem
jujj szep polo cool
tudom off...de ezzel leptek meg
Hú! Egy ilyen jó lenne nekem is...
jah és angol gyártmány...London
Nya itt a ponyva...
micsoda élet van
hali
kitudja még
Mizu srácok? gurulás?
én is csusszanok alvadni...csáó
nya huppanok...holnapra széles utat...
ja vágom...