Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem... én holnap lépek Abádszalokra kis nyugi...bár szívesebben mennék moccal hogy fog hiányzoni
Nem mindenkinek van nyári szünet firekám...
Az király, én meg augusztusban Belgiumba megyek a barátaimmal 10 napra Kár, hogy nem motorral Azt jobban élvezném
na mi ez a kurvanagy behalás?
na én mek megnézem citromot
jaja
az a jóóó
am nem fogok 250es 2t pályacrosst vennni,leeszi a fejem ez a rohatt etx is sokat eszik,
azé hoztam ezt példának,me hnap megyek 1 hétre oda
am mi is beszéltük haverokkal,h pár év múlva ha mindenkinek lesz nagyobb,ak 1 hét adria igy haverok...
hát te tudod, ha ez neked jó...
jó az, menekülni is kell nemhiszem,h elkapta 1 szaros robogoval vagy 1 kocsival,főleg ha tucc is motorozni azzal a géppel,h 2 kanyar és heló a rendőröknek
az Adriára...most kicsit elkalandoztam....nya majd a nagyobb vassal
de se lámpa, se rendszám, nem jó az úgy...
nemtom 1kerék monyuk ara jó az etx is csak rohatt nehéz.. eleje oan hihetetlen nehéz az etx nek,h alig birom megemelni amikor rakom be a garázsba
cr városba? annak mi értelme?
én se túrázni akartam vele,vagy elindulni az adriára vele félúton dugót kéne cserálni
de ne mversenypályán nyúzni..csak igy városba bohóckodni
így igaz...terepre valo...de ott egy vadállat
cr az besülne, nem bírja az aszfaltot hosszan, egyik ismerősőm haverja csinált 250es cr smet, 3 kör után meghalta magát pályán..., az terepre való
Nem is értem miért , szerencsétlen rg vel terepeztem néha, mert hát az a legrövidebb út
Nagyon merdek és nagyon szar, a moci menne felfelé gyorsabban is, de futómű nem engedi, ezért még 2esbe se lehet felváltani, na most slick gumi 1esbe föld úton, kb mint a tükörjég, de azért felment mindig
de ez nem cr am gondolkottam má rajta,h tudok olcsón pályacrossokat,vennni egy 250es pályagépet és átépiteni supermotová mit tudna az aszfalton?
haver a cr-t azzal szokta mostani...de neki bírják a matricák
leszedi a matricákat,felncsikot meg mindent
vhogy nem szeretik a terepet a speed gépek mi? én is terepeztem a mitoval,nem volt vmi kellemes.. etx nél mga a terep nem gáz, azé az őse csak cross csak oan szinten csuszik a vizes fű meg a sár 6. ba is bekapar power fölött