azé hoztam ezt példának,me hnap megyek 1 hétre oda
am mi is beszéltük haverokkal,h pár év múlva ha mindenkinek lesz nagyobb,ak 1 hét adria igy haverok...
jó az, menekülni is kell nemhiszem,h elkapta 1 szaros robogoval vagy 1 kocsival,főleg ha tucc is motorozni azzal a géppel,h 2 kanyar és heló a rendőröknek
Nem is értem miért , szerencsétlen rg vel terepeztem néha, mert hát az a legrövidebb út
Nagyon merdek és nagyon szar, a moci menne felfelé gyorsabban is, de futómű nem engedi, ezért még 2esbe se lehet felváltani, na most slick gumi 1esbe föld úton, kb mint a tükörjég, de azért felment mindig
vhogy nem szeretik a terepet a speed gépek mi? én is terepeztem a mitoval,nem volt vmi kellemes.. etx nél mga a terep nem gáz, azé az őse csak cross csak oan szinten csuszik a vizes fű meg a sár 6. ba is bekapar power fölött
am mi is beszéltük haverokkal,h pár év múlva ha mindenkinek lesz nagyobb,ak 1 hét adria igy haverok...
Nagyon merdek és nagyon szar, a moci menne felfelé gyorsabban is, de futómű nem engedi, ezért még 2esbe se lehet felváltani, na most slick gumi 1esbe föld úton, kb mint a tükörjég, de azért felment mindig