Már csak holnap, a képet! most jöttem fel 6-odszor a pinyóból.
Írd meg a: kalmikov@freemail.hu -ra mi kellene pontosan és egyszerre megbeszéljük, amúgy az indexeket 3e körül adnám...
Amúgy mindenkinek az elektromos cuccok kellenek, ez a gyenge pont?
Sajna én egy métert sem mentem vele, de kb 10éve volt egy a barátomnak, annak is a fesz... rohangáltunk.
A gyújtást meg egyből elvitték, ahogy máshol meghírdettem.
még az olajszintjelző érdekelne, hogy van e és hogy mennyiért, meg ha az irányjeézőről csinálj már közeli képet hogy milyen, ha még megvan és hogy az mennyi?
Maradjunk annyiban, hogy előbb megvárom, mi lesz a vége ennek a fúrás+dugó megmozdulásnak, és utána megveszem tőled a fesszabot. Gondolom nem kapkodnak érte 3000-en... Remélem megérted, mert én sem tudom pontosan, hogy mi mennyi lesz (csak tippelek), és sajnos elég sok az egyéb kiadás is... Fesszab nélkül elmegy a motor (ha nem maradna rá keret), dugó nélkül viszont nem... Egy-másfél hét múlva tudok választ adni!
Viszont lenne egy kérésem! Ha lennél olyan kedves és csinálnál róla egy képet (és belinkelnéd ide), azt megköszönném! Csak a biztonság kedvéért, hogy nem-e másfajta (bár én úgy tudom a fesszab ugyanaz az összes 125-ös Tuaregben).
kkovács ha kitaláltad az árakat,légyszives írj a bencze.k@freemail.hu e-mail cimre és ott megbeszéljük a részleteket majd.. köszke elöre üdv mindenkinek,léptem..
még az olajszintjelző érdekelne, hogy van e és hogy mennyiért, meg ha az irányjeézőről csinálj már közeli képet hogy milyen, ha még megvan és hogy az mennyi?
Akkor viszont egyenlőre függesszük fel az üzletet, mert én sem tudom, hogy jövök ki anyagilag a fúrás+dugó után. Ha utána lesz annyi pénzem és még meglesz a fesszab, akkor mindenképp visszatérünk rá! Azért köszi!
Írd meg a: kalmikov@freemail.hu -ra mi kellene pontosan és egyszerre megbeszéljük, amúgy az indexeket 3e körül adnám...