Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már csak holnap, a képet! most jöttem fel 6-odszor a pinyóból.
Írd meg a: kalmikov@freemail.hu -ra mi kellene pontosan és egyszerre megbeszéljük, amúgy az indexeket 3e körül adnám...
Erről beszéltem...
Amúgy mindenkinek az elektromos cuccok kellenek, ez a gyenge pont?
Sajna én egy métert sem mentem vele, de kb 10éve volt egy a barátomnak, annak is a fesz... rohangáltunk.
A gyújtást meg egyből elvitték, ahogy máshol meghírdettem.
még az olajszintjelző érdekelne, hogy van e és hogy mennyiért, meg ha az irányjeézőről csinálj már közeli képet hogy milyen, ha még megvan és hogy az mennyi?
Én meg CS-ből jöttem...
Maradjunk annyiban, hogy előbb megvárom, mi lesz a vége ennek a fúrás+dugó megmozdulásnak, és utána megveszem tőled a fesszabot. Gondolom nem kapkodnak érte 3000-en... Remélem megérted, mert én sem tudom pontosan, hogy mi mennyi lesz (csak tippelek), és sajnos elég sok az egyéb kiadás is... Fesszab nélkül elmegy a motor (ha nem maradna rá keret), dugó nélkül viszont nem... Egy-másfél hét múlva tudok választ adni!
Viszont lenne egy kérésem! Ha lennél olyan kedves és csinálnál róla egy képet (és belinkelnéd ide), azt megköszönném! Csak a biztonság kedvéért, hogy nem-e másfajta (bár én úgy tudom a fesszab ugyanaz az összes 125-ös Tuaregben).
ne meek CODolni majd jövök később....
nekem 900/db volt... az olaj meg már nem emléxem...
MSN en elérsz szinte bármikor... meg 22 vagy 24 ig itthon vagyok utána vizitábor
kkovács ha kitaláltad az árakat,légyszives írj a bencze.k@freemail.hu e-mail cimre és ott megbeszéljük a részleteket majd.. köszke elöre üdv mindenkinek,léptem..
hát az kár
Csak a tankkal együtt. Bocs.
és akkor tudnál nekem segíteni vmikor? meg am mennyi volt a szimering?
Amúgy én is a henger+dugó+főtengely csoport miatt bontom, amúgy teljesen szép gyári állapotú a gép, de nem akartam megcsinálni. 12,5+pk? -mit szólsz?
ki hát... még a menetrögzítőből is maradt ... amúgy nem olyan nagy cucc kicserélni ha már tudod mit hogy kell
még az olajszintjelző érdekelne, hogy van e és hogy mennyiért, meg ha az irányjeézőről csinálj már közeli képet hogy milyen, ha még megvan és hogy az mennyi?
ok!
Tuareg125 - te már kicserélted a teló szimeringet? emrt nekem is kéne, és ha esetleg vmikor tudnál nekem segíteni, azt nagyon megköszönném
lefényképezed?
kiloóra bovden tokkal mennnyi lenne?
meg msot látom, hogy a tanksapka az kulcsos....az egyiket nem adod el? mert nekem csak 1 kéne
Akkor viszont egyenlőre függesszük fel az üzletet, mert én sem tudom, hogy jövök ki anyagilag a fúrás+dugó után. Ha utána lesz annyi pénzem és még meglesz a fesszab, akkor mindenképp visszatérünk rá! Azért köszi!
még nem biztos hogy jó, de ha igen és addig nem kell el akkor érdekelne.
nekem 8-ért kínálták , 6e -ért viheted.
valakinek akkor volna blokk védője?
13e Bocs, így is jócskán mínuszos a moci- bár tudom ez nem a te dolgod-