Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ugy gondolom elég érthetően leírtam, hogy az enyémben mien...
nekem a rallyban 18as a hátsó kerék
Az az igazság, hogy erről a többieket kéne megkérdezni, akiknek wind-juk, meg rally-juk van. Nekem ETX-em van, azon 100%, hogy 17-es kerék van hátul.
* változik
Amúgy lehet, hogy típusonként véltozik, ezt nem tudom.
ez 100% az összesnél?Mert tényleg volt aki aszonta hogy az övébe 18as van!
Köszi
Hátul 17, elöl 21.
Helló!
Valaki mondja már meg, hogy akkor tuaregbe 17 vagy 18 colos a hátsókerék?valaki ezt mondja valaki azt
Előre is kössz!
KÖSZI! Most próbakört mentem vele.Húzattam rendessen magas fordulaton az izzók birták. egyenlőre ennyi a tapasztalat. Ettől még az infora kiváncsi vagyok!
nekem van msnem, de nem mséz vele sokra mert nekem 50es a vas.....
Tuareg 125 - neked sikerült szerszámot szerezni az első telóhoz? mert nekem is nagyon fontos lenne.....most teljesen fel lesz újítva a gép.... új kuplung, festés, szimeringek, karbi állítás, kerék centírozás....stb
Bocs, nekem nincs.
Akkor nincs senkinek msn-je akinek tuaregje van?
A 17 viszont biztos, hogy sok! Magas fordulaton 13, max 14 voltnak kéne lennie, én úgy tudom. De majd jön valaki, aki vágja ezt, és ellát infoval
Érdekes, hogy pont a hasonló kérdésekről beszéltünk az előbb msn-en...
Neked nincs msn-ed?
Amúgy nem ez a döntő, csak amit kinéztem az cross gumis, nekem meg utcára kellene a motor, és érdekelne, hogy milyen méretű gumi kell rá!
bridgeston elől-hátul,első: 90/90-21, hátso: 130/80-17, de nem mondod hogy ezek a döntő szempontok mocc vásárlás esetén...
És gumiméret?milyen széles, mekkora a felni stb...
lóerő: enyimé: 32paci
Á, csak ilyen általános dolgok érdeklenének, mint gumiméret, lóerő meg ilyenek.Msn en jobb lenne, ha valami eszembe jutna megkérdezhetném :D
Tedd fel nyugodtan itt is a kérdéseid...az össznép jobban tud infot adni
Hellósztok!
Nincs még Tuaregem, de úgy néz ki a közeljövőben lesz.
Akinek van, legyenszíves adjon nekem egy msn címet, mert lenne pár kérdésem a motorral kapcsolatban!
Előre is köszi!
Fesz.szab. bekötve:alajáraton13V max. fordulaton17V. Hmm? Szerintem okés. Majd a megtett utak talán igazolják.
Amúgy még csak annyit, hogy a feltüntetett adatok már nem egyeznek a valósággal, mivel én is 50-esnek vettem papíron, amúgy meg 125-ös. Na de téma lezárva, erre van külön topic.
50V? Hát én annyira nem vágom ezt a feszültség témát, de nekem az egy kicsit soknak tűnik. Nehogy ártson a fesszabnak, ha ez túlfesz, de mondom, nem tudom mennyit kéne mérni.
Szerintem se... Elissának van igaza, erről regényeket lehetne írni... Mindenki úgy használja a motorját, ahogy jónak látja.