Nálunk még mindig esik. és a t....ről is folyik a víz. Örültem hogy hazaértem. Este volt egy kis szünet benne. Úgy tünt abbahagyja végleg, mondom gyerünk. Erre elérek vagy 8-10 km-t elkezdett szakadni mint az állat.
Tisztára szétáztam. De azért azt a néhány km-t élveztem .
Már csak a telefonszámod kellene hozzá tudni, mert ugye kb 2-300 számkombinációt gyorsan ki tudunk zárni de a probléma a fennmaradó néhány 10 millióval van.
Haj!
Háát ha nem karmolta össze a hengerfalat akkor viszonylag kevesebbe lesz a felújítás...
Itt vagyok tesóméknál és kicsit netközelbe kerültem aztán gondoltam írok nektek kicsit!
szal üdvözletem küldöm minden moccostársnak innen Veszprémből aztán holnaptól Blatonszemesről... ha valaki netán erre jár csörögjön rám aztán megiszunk valamit Nah most csak ennyi!
Széles utat mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Mondta az esőt - tiszta para voltam. De megint tévedett Szerencsére Amúgy meg Fire két pont között a legrövidebb út az egyenes. Bár azért nem tanácsolnám...
Na mindegy, jóéccakát szép álmokat és jó dagonyázást holnapra
Széles Utat és vigyázzatok magatokra!
Csak mi ketten tartjuk a "frontot".?
Tisztára szétáztam. De azért azt a néhány km-t élveztem .
Háát ha nem karmolta össze a hengerfalat akkor viszonylag kevesebbe lesz a felújítás...
Itt vagyok tesóméknál és kicsit netközelbe kerültem aztán gondoltam írok nektek kicsit!
szal üdvözletem küldöm minden moccostársnak innen Veszprémből aztán holnaptól Blatonszemesről... ha valaki netán erre jár csörögjön rám aztán megiszunk valamit Nah most csak ennyi!
Széles utat mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
-=Szabi=-
előre is kösz!
Mondta az esőt - tiszta para voltam. De megint tévedett Szerencsére Amúgy meg Fire két pont között a legrövidebb út az egyenes. Bár azért nem tanácsolnám...