Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Jó reggelt srácok
Léccci tölsd már ki az adatlapodat!
Nekem 14500 ért hozták a dugót, új tömítés kb 4000, a hengered is szétment akkor, vagy hónoltatni, vagy fúrni kell az olyan 10000!
it vok én is de uzok aludni,hnap 7kor indulás..este vá de várom máááááááá
Vagy inkább csak én?

Na mindegy, jóéccakát szép álmokat és jó dagonyázást holnapra

Széles Utat és vigyázzatok magatokra!
Szeva Fire.

Csak mi ketten tartjuk a "frontot".?
Nálunk még mindig esik. és a t....ről is folyik a víz. Örültem hogy hazaértem. Este volt egy kis szünet benne. Úgy tünt abbahagyja végleg, mondom gyerünk. Erre elérek vagy 8-10 km-t elkezdett szakadni mint az állat.
Tisztára szétáztam. De azért azt a néhány km-t élveztem .
Már csak a telefonszámod kellene hozzá tudni, mert ugye kb 2-300 számkombinációt gyorsan ki tudunk zárni de a probléma a fennmaradó néhány 10 millióval van.
mámint 3.sebességbe,nem 3km/h val,az vices lenne
Haj!
Háát ha nem karmolta össze a hengerfalat akkor viszonylag kevesebbe lesz a felújítás...
Itt vagyok tesóméknál és kicsit netközelbe kerültem aztán gondoltam írok nektek kicsit!
szal üdvözletem küldöm minden moccostársnak innen Veszprémből aztán holnaptól Blatonszemesről... ha valaki netán erre jár csörögjön rám aztán megiszunk valamit Nah most csak ennyi!
Széles utat mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!

-=Szabi=-
elég fos idő van, szarrá áztam.. viszont ebbe az esőbe kurvajókat lehet csusztatni a kanyarokba, 3al
Eltört a motoromba a dugó és gyűrűzni is kell meg felújjítani ez kb mennyibe fog kerülni?
előre is kösz!
Na mi van? Sehol senki?
Nálam most kezdte. Hátha itt is felfrissül egy kicsit a levegő.
Nálunk meg egész nap esett, de legalább jó hűvös van
egyenes mien igaz ...nálunk most kezdett el esni
Na megvolnánk .

Mondta az esőt - tiszta para voltam. De megint tévedett Szerencsére Amúgy meg Fire két pont között a legrövidebb út az egyenes. Bár azért nem tanácsolnám...
de ak hogy fékezel? v csinálzál féket a kezedhez? vagy csak simán nem húzod holtpontig? én 2esbe húzom fel mindig,ez az lassu,meg hamar kipörög
le is mosattam a gépest
ajajj, a hajtű kanyarba is 100al kell menni? me ak azt kiegyenesitem motorral
stopie zabálja az elsőgumit