Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kipihented már magad
lehet menni busszal is
az elengedhetetlen
Most beszéltem1szerelővel.Ő is sokalja.Du.viszem hozzá.Este már többet tudok!
Működő motor...
50V szerintem akkor is sok váltófesznek, egyenfesznek meg a 17 biztos hogy sok, max 14 lehetne.
Jaja,én is igy gondolom,csak a 17V kicsit sok,de megy egyenlőre.
én nem hinném,h mek sirokra...
ami generátortól jön áram, az mé legyen 12 volt? pont azé van a fesz szabájzó,h szabájozza a feszültséget,maj ha abból kijön,ak legyen 12volt elötte jóhogy nem annyi,ak nem lenne fesz szabájzó nem?
Sirok? még mindig senki? 07.24-07.29-ig 5500Ft Rengeteg túra,sör,szépasszonyvölgy!Mi kell még?
T. domi223! Lehet nem voltam érthető. A generátorból feljövö 2vezetéken mértem váltófeszt./ Mivel csak a dinamo termel egyent./ A szabályzó után a töltőfesz.már természetes egyen.Igy mért alapjáraton terheléssel/világitással/13V , max ford-on17V-ot. Egyébként jóreggelt mindenkinek! Az eső ne fogjon vissza senkit! Vadnak születtünk nem? Ma mocival megyek dolgozni!
itt is esett az elöbb... nehogy kimennyek supermotozni oanoakat lehet csúszatni a vizes uton
Az nem mondható jónak mert a motor egyenfeszültséget termel, tehat ha a műszer váltóban van akkor hülyeséget mutat. A max töltési feszültség nem lehet nagyobb 15 voltnál. szerintem...
itt konkrétan szakad,de a munka az munka
Szép napot srácok....nálunk esik az eső ...nem lex ma zugatás....
látom alvás van na mind1 mek én is minnyá,nem aluttam ki ezt a kisujjt
mizu elissa?
am hali mindenki
ETX,wind 17es hátsó kerék, rally 18as
neked is széles utat...
Huh... látom már más is mondta.

Jó éjszakát!

Széles Utat és olcsó benzint!
Szép Estét all!

Üdv az újaknak. Az enyémben 17-es a hátsó kerék. De amennyire tudom van 18-assal is.

Na léptem, jó 8 all és Széles Utat!