Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fekete-fehér hangulatban
hali írtam neked iwiwen, nem kaptad meg?
szio hogy vagy?
én meg kiszellőztettem a fejem egy picit....non kellett már
vicces lehetsz
én mostanság mindig szórakozom,ülésen állok,gugolok stb 1ben geci jól lehet úgy kerekezni meg a legjobb hogy mész 50nel kb,felugrasz üles felett összeérinted a 2 bokádat és visszaülsz,gecinagymóka
Ngyon szar érzés hogy nem huppanhatok fel a motorra és nem mehetek vele!Ja bocs felhuppani lehet csak menni nem. Na mind1 vhogy megpróbálok szerezni egy lehúzót vagy ha nem találok akkor előveszem apu flexét
Neked is szép napot! hát igen ez a nagy szél...
Kellemes Napot Mindenkinek!

Épp most szóltak hogy a fólia lekerült vhogy az egyik kazal szénáról úgyhogy megyek is... Délután még benézek.

A lehúzót szerintem csináltasd meg. Vagy ha bemész boltba ott is tudnak neked adni. Én megszívtam már ilyen net-es vásárlással úgyhogy nem is nagyon szoktam ilyet csinálni. Meg az a biztos amit látsz.

Addig is minden jót és Széles Utat.! Fire - a kanyarokkal meg csak óvatosan 100 alatt tilos kanyarodni ... új módosítás a KRESZ- ben... most módosítottam
nekme is cserés már lassan:S hátsó még bírja első nem jövő 7en lesz új első,hátsót még nem tudom...
az igen
nem megyek mert melo...
De a főtengelyék is elnyíródott akkor? Ezt a gyújtásproblémát meg próbálgatni kell, vagy legalabbis én ugy csináltam vagy el kell vinni egy szakihoz!
képzeljétek hogy kikészült a hátsó gumim minden kanyar elött hátsófék és ien supermotos kerezbecsúszással bele a kanyarba,de jöttem 80-100körül mindig.. eléggé elvoltam, hát hd ne monnyam a gumiből nem maratt semmi full sima lett,nélhol má a drót figyel ki belőle
bakekr mire idejutok,mindenki lelép? ez megy má napok óta
elissa kisujj?
Valaki tud adni internetes oldalt ahol meg lehet rendelni a lehúzót?
akkkor jóóó éjt nektek...huppanok
jah lehet...én még csak most vetődtem haza egy fárszto nap után
Amúgy jó8 mindenkinek, megyek én is.
Estééét? Inkább éjjelt
Szép Estét Neked is.
Nya elteszem magam holnapra.

Jó 8 all és Széles Utat!
Estét moccos társak!
Azzal szerintem nehezen, mert nem tudod berakni a lendkerék mögé... Marad a lehúzó! Én amúgy készen vettem egy motorosboltban 2500 Forintért, csak mert gyorsan kellett . Ha csináltatsz, akkor 24-es átmérő, 1,5-ös menetemelkedés.