én mostanság mindig szórakozom,ülésen állok,gugolok stb 1ben geci jól lehet úgy kerekezni meg a legjobb hogy mész 50nel kb,felugrasz üles felett összeérinted a 2 bokádat és visszaülsz,gecinagymóka
Ngyon szar érzés hogy nem huppanhatok fel a motorra és nem mehetek vele!Ja bocs felhuppani lehet csak menni nem. Na mind1 vhogy megpróbálok szerezni egy lehúzót vagy ha nem találok akkor előveszem apu flexét
Épp most szóltak hogy a fólia lekerült vhogy az egyik kazal szénáról úgyhogy megyek is... Délután még benézek.
A lehúzót szerintem csináltasd meg. Vagy ha bemész boltba ott is tudnak neked adni. Én megszívtam már ilyen net-es vásárlással úgyhogy nem is nagyon szoktam ilyet csinálni. Meg az a biztos amit látsz.
Addig is minden jót és Széles Utat.! Fire - a kanyarokkal meg csak óvatosan 100 alatt tilos kanyarodni ... új módosítás a KRESZ- ben... most módosítottam
képzeljétek hogy kikészült a hátsó gumim minden kanyar elött hátsófék és ien supermotos kerezbecsúszással bele a kanyarba,de jöttem 80-100körül mindig.. eléggé elvoltam, hát hd ne monnyam a gumiből nem maratt semmi full sima lett,nélhol má a drót figyel ki belőle
Azzal szerintem nehezen, mert nem tudod berakni a lendkerék mögé... Marad a lehúzó! Én amúgy készen vettem egy motorosboltban 2500 Forintért, csak mert gyorsan kellett . Ha csináltatsz, akkor 24-es átmérő, 1,5-ös menetemelkedés.
Épp most szóltak hogy a fólia lekerült vhogy az egyik kazal szénáról úgyhogy megyek is... Délután még benézek.
A lehúzót szerintem csináltasd meg. Vagy ha bemész boltba ott is tudnak neked adni. Én megszívtam már ilyen net-es vásárlással úgyhogy nem is nagyon szoktam ilyet csinálni. Meg az a biztos amit látsz.
Addig is minden jót és Széles Utat.! Fire - a kanyarokkal meg csak óvatosan 100 alatt tilos kanyarodni ... új módosítás a KRESZ- ben... most módosítottam
elissa kisujj?
Jó 8 all és Széles Utat!