Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te még mit alkocc vele?
faja lex....non... nyugi nekem sincs még teljesen kész...a mocc
Tudom naggggyon gáz az ülés színe, de az már csak a jövő hónap termése!
tyűűű ez gyönyörű lett grat hozzá jo a színkombinácio...már csak az ülés offol ...
Szép lett! Gratz!
Nah kész a mocim ha érdekel titeket. Milyen lett. Mégaz ülés át lesz huzatva, azt mindenki képzelje hozzá! Ma mentem vele először... hat mit nem mondjak nagyon jóvolt. nah széles utat meg occsó benzint
gyere el kisujjra,és ak megnézheted hogy birja a felnicsik a felnin
1.5 óra motor má fel van cuccolva,nagyából öszepakoltam,most mek fürdök iesmi
Hát, tudod, mondtam, hogy kap új dugót, de akkor már fúrják is meg, úgy a jó
heeh most kaptam új telcsit maj fotozok őő, felnicsik birja, jól odatapatt..nem akar lejönni..
fire- tényleg mielőtt lelépnél..hogy bírja a felnicsíkod? saraztál már vele?nem válik felfelé?
Juuhj kemény sarak!
én úgy értem hogy annyiból kijön. Nekem specál 2500 ért fúrták meg! De van aki szerintem ennél drágábban dolgozik!
Elvileg ma teljesen készen van, márcsak az első teló kell bele. Aztan holnap délelőtt szeretném kipróbálni. Majd tolok képeket
akkor jo bulizást....fotomasinát vigyél...aztán várjuk a képeket...széles utat+jó nőket
7kor indulunk kisujjszállásra.. vááááááááááááááá de várom má ráadásul megyünk vagy 10en,a legjobb motoros haverok, nagyon állat lesz vasárnap jövök
Eredeti dugót szeretnék hozzá, majd amit a szerelő mond.
milyen dugót? ha márkás csak mégis olcsón szerezted be akkor jó, de ha utángyártott akkor én nem örülnék annak annyira...
2-3 szokott lenni a fúrás...
látom szeretsz sarazni
furják a hengered...
kitöltve az adataim és tettem fel képeket!
nézzétek meg!
Nem sok egy kicsit az a 10000 fúrásnak? Sztem fele annyiból is megvan. Amúgy tök király, ingyen megfúrják a hengerem, és ha minden igaz, olcsóbban kapok dugót is majd Bár engem csak Wiseco érdekel, remélem azt is tudnak szerezni.
Ez király volt
Hello mizu a gépeddel?