Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét ide is ...phisoo-az jo ha cool volt a buli...rám is rám férne már
Egyik szemem sír a másik nevet!Megint jó a motorom a barátom édesapja csinált lehúzót és meghegesztette a lendkereket és most jó a motor de nem teljesen:pöcc-röff meg minden de nem húz úgy ahogy húzott sőtt fele anyira sem a másik emg az hogy kibaszottul ráz már bocsánat a kifejezésért!Alig bírok rajtamaradni mert lábamat is meg a kezemet is meg máshol is ráz...
Nem tudom hogy ezt mi okozhatja!?(lehet hogy az a baj hogy a lendkerékből kitört egy mágnes )Teszek fel mindjárt a mai napról képet!
Irigyellek!

Az enyém kifejezetten sz@r volt.

Nem baj reméljük csak nem halok bele
Pfú, de kivagyok, tök jót buliztam este
hát nem tulzottan az...
Hát mostanában sajnos nem is túl aktív...
Kösszi a meghívást! Ezentúl majd figyelemmel kísérem az oldalt. Ez legalább nem olyan lapos mint 1-2.
Mi hétfőn tervezzük a lemenetelt Bp-ről, hogy legyen jó helyünk. Ha esetleg jó Neked az időpont és útvonal ,akkor gurulhatunk eggyütt.
Ami igaz az igaz... De a gazdája sem csúnya. Sőt ...
hát jo hogy tetszik még szép..... az enyém
ÉN az előző években jártam Sirokba ...de mára már mindíg ugyanaz a progi, ugyh csak a felvonulásra megyek fel amugy üdv köreinkben...jah és multkor is voltunk turázni Tuareg125-el non faja volt...közút, látványosságok, terepezés a Hór-völgyben...legközelebb ha valamerre szervezünk vmit akkor csatlakozhatsz
Nekem szándékomban áll elmenni . Még nem voltam ott de azt mondják nagyon nagy buli.
Köszi szépen az ötletet! Mindenkép utánajárok ezeknek. Mostanság jutott eszembe mekkora buli ez, így lejutni v.hová. Meg sok érdekes tájra is eljut az ember,ahová egyébként nem,ha műúton menne. Még1szer köszi! Más: Siroki találkozóra mentek? Vagy rühelitek. Én idén harmadszorra megyek . Nekem ez a MEKKA!
Vértes és Gerecse,de keresőben biztos találsz,mert ez is onnan van
Aprityu: Topoguide 2.1 és Turistautak.hu térképei. A Topoguide fizetős, de nagyobb torrentes oldalakról le lehet tölteni. A turistautak térképen is rajat van sok földút. Mindkettőhöz szükséges a Mapsource program. Ki is lehet nyomtatni a térképet.
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül magyarországi földutakról térképet? Hobbi motorom lévén ott szeretnék barangolni kis hazánkban.Esetleg pesthez közeli terepet ahol nyúzhatjuk a gépet? Szívessen csatlakoznék 1 csapathoz akik hétvégenként kigurulnak. Magamról : Kezdő , ETX 125-el. Széles útat mindenkinek
Szerintem is jól néz ki. Meg a festés is. Valahogy mintha nagyobb motor lenne. Nekem úgy tűnik...
nekem az az ülés naggyon tetszik!
Mi van?!? Sehol senki? Azért jó étvágyat nektek!
Na azért össze ne vesszetek már rajta!
nem ér...
Olyan mint az Elissa-é!
Hali szép napot moccosok ...igen tudom hogy ugy nehéz felszállni...de mikor meg messzebbre megyek akkor jo lenne vmi zárhato, amibe a sisak meg cuccok beletehetők...de amugy még én is dilemmázok rajta...szoval ez a jövő titka ...
Szép Napot Mindenkinek!

Domi - jó lett a gép. Szép munka. Az ülés egyébként milyen lesz?

Elissa - A túradobozt hátra akarod felülre? Szerintem azért gondold még meg. Nekem is volt rajta és felszállni nem igazán jó tőle. Nem tudom Te hogy szoktál felülni a moccra de engem nagyon zavart hogy csak átlépve tudtam. Pedig azért 190 centisen elég idiótán nézek ki miközben "női" módon akarok felülni a moccra. De Te tudod... csak azért mondtam hogy nehogy úgy járj vele mint én. Megvettem, aztán féláron továbbadtam . Robogós csajszinak pont megfelelt.
hát még van mit... ...a carbon kipuff meg van csak még nincs fenn, carbon matrica pár helyre...jah és még egy kis dizájn, de azt majd ha rajta lex... +felnicsík...meg lehet veszek egy turadobozt, a bukonak...