Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint mire idejövök kihalunk.
Augusztus 10-12 - ig Pont a ...... 12+1 - dik
most kurva fáratt és kurva másnapos vok,maj hnap mesélek,meg képeket teszek még föl
ja 1 kép,haverom mz könyökje.. kicsit beizzott
Üdv fire képeket még még még.... és élménybeszámolot...
Szia! Szükségem lenne bontott ETX 125 kipufogóra illetve elsö lámpára! Árakat irj , köszi!
na megjöttem mi történta napokba? kurvajó volt kisujj minyá tolod 1-2 képet
Ez a kép non megteccett
Bontott 125ccm-es aprilia tuareg rally,wind,etx. rotax123-as blokk és rotax127-es blokk alkatrészek eladók.
Én meg most értem haza, kinéztem a határba pöppet kira volt tulteng bennem az adrenalin...kötelező zugatnom
sztem pár száz forint lehet....nem hinném h egy nagy összeg
Elegem van!Mentem egy kis kört kb 5 perceset és amikor hazajöttem a lépcsőnkön toltan egy ugratást és leesett a lánc és nincs meg a patentszem!Menniybe van egy patentszem?

ZSOOOC ha vagy akkor légyszíves írj lendkerékügyben.
mikor lex?
Hát nincs vmi nagy élet itt!

Tényleg vkinek tervbe van véve Csongrádi moccos tali?
Szasztok srácok!Csak azért mert már rég buliztam... ...nya de majd jövő7végén...
Szép jó ööö .... hajnalt.!

A büdös nagy helyzet az hogy a Kard Mesteréből kemény 17 másodpercet sikerült látnom mert a kábel tv úgy döntött hogy "sztrájkol". Kicsit ideges lettem. Mindjárt nem is tudtam aludni. Épp country-t hallgatok hogy kicsit észnél maradjak. w4country. Ismeritek? Netes élő rádió. Valahogy mindig jobb kedvem lessz tőle.

Mindenkinek minden jót és Széles Utat!
Szóismétlés rulz!
Hát tényleg eléggé el van kopva, szerintem vegyél egy új perselyt, az megoldja a problémát. Nekem is szar volt a jobboldali perselyem, szétverte a lógó főtengely. De vettem egy újat, csak nekem annyi a különbség, hogy bakelitből van. 2000 ft volt amúgy nekem.
Húha, jó hogy szólsz! Megyek nézem én is, jó8 all! ETX- mindjárt megsasolom!
Na szép álmokat én lépek!

A tv2-n megy a Véres Sport - megnézem. Aztán a film+ -on meg 00:30-kor kezdődik a kard mestere. Még nem láttam, kivi vok rá.

Szóval mindenkinek jó bulizást, szép álmokat/lányokat , (vagy fiúkat-elissa) .

Széles Utat! (meg olcsó benzint )
Sziasztok Vettem 1 kava kdx 125-ös mocit és szétszedtem a blokkot, mert fötengejcsapágy hangja volt. És végül kiderült hogy a csapágynak nemsok baja van, hanem a háznak én ilyet még nem láttam egy kölün perselybe van a csapágy és ez a persely mozog és ezért lóg a fötengej. Phisso ha van kedved, akkor légyszi nézd meg a képet amit a motorszerelés forumra tettem fel
Én sem voltam már jó régen mulatni, épp ideje volt, végülis nyár van vagy mi... Csak ne lennék ilyen másnapos, ahh...
Ráááád ?!? Ugyan miért?

Egyébként én sem vok már olyan sz@rul de egy néhány hetes trópusi nyaralás teljesen rendbe hozna.!
Szerintem azt ugy ne használd mert a főtengely csapágynak tuti nem tesz jó.