Elegem van!Mentem egy kis kört kb 5 perceset és amikor hazajöttem a lépcsőnkön toltan egy ugratást és leesett a lánc és nincs meg a patentszem!Menniybe van egy patentszem?
ZSOOOC ha vagy akkor légyszíves írj lendkerékügyben.
A büdös nagy helyzet az hogy a Kard Mesteréből kemény 17 másodpercet sikerült látnom mert a kábel tv úgy döntött hogy "sztrájkol". Kicsit ideges lettem. Mindjárt nem is tudtam aludni. Épp country-t hallgatok hogy kicsit észnél maradjak. w4country. Ismeritek? Netes élő rádió. Valahogy mindig jobb kedvem lessz tőle.
Hát tényleg eléggé el van kopva, szerintem vegyél egy új perselyt, az megoldja a problémát. Nekem is szar volt a jobboldali perselyem, szétverte a lógó főtengely. De vettem egy újat, csak nekem annyi a különbség, hogy bakelitből van. 2000 ft volt amúgy nekem.
Sziasztok Vettem 1 kava kdx 125-ös mocit és szétszedtem a blokkot, mert fötengejcsapágy hangja volt. És végül kiderült hogy a csapágynak nemsok baja van, hanem a háznak én ilyet még nem láttam egy kölün perselybe van a csapágy és ez a persely mozog és ezért lóg a fötengej. Phisso ha van kedved, akkor légyszi nézd meg a képet amit a motorszerelés forumra tettem fel
ja 1 kép,haverom mz könyökje.. kicsit beizzott
ZSOOOC ha vagy akkor légyszíves írj lendkerékügyben.
Tényleg vkinek tervbe van véve Csongrádi moccos tali?
A büdös nagy helyzet az hogy a Kard Mesteréből kemény 17 másodpercet sikerült látnom mert a kábel tv úgy döntött hogy "sztrájkol". Kicsit ideges lettem. Mindjárt nem is tudtam aludni. Épp country-t hallgatok hogy kicsit észnél maradjak. w4country. Ismeritek? Netes élő rádió. Valahogy mindig jobb kedvem lessz tőle.
Mindenkinek minden jót és Széles Utat!
A tv2-n megy a Véres Sport - megnézem. Aztán a film+ -on meg 00:30-kor kezdődik a kard mestere. Még nem láttam, kivi vok rá.
Szóval mindenkinek jó bulizást, szép álmokat/lányokat , (vagy fiúkat-elissa) .
Széles Utat! (meg olcsó benzint )
Egyébként én sem vok már olyan sz@rul de egy néhány hetes trópusi nyaralás teljesen rendbe hozna.!