Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

phisoo - mint mondtam szerintem nem fog vele foglalkozni senki. Egyébként meg nem büntethető az aki tudtán kívül követ el szabálysértést vagy akár b.cs.-t. Márpedig Te igencsak tudtodon kívül követed el ha Te papíron 50-esként veszed meg és a feltüntetett adatok megfelelnek a valóságnak. De ebbe most ne menjünk bele.

Addig is Széles Utat!
Buzgókkal még nem volt dolgom,/hálisten/de a jogsimba gondossan bevan hajtogatva 1 Deák Feri. 3év alatt nem volt rá szükség. Állítólag KPM vizsgálat után lefolytják és legállisan mehet tovább a gép,borsos pénzbüntivel egybekötve.Nekem ez az utolsó infóm a témában.MÁS:ha a generátorból alapjáraton 16 és7000-es fordulaton 50V váltófeszt mérek az jónak mondható?
hát erről lehetne regényeket írni amit te meg is tettél ....de pl én azon a véleményen vagyok h ÉN nem kockáztatok ien 50/125...sztem nem éri meg...
Hát az az igazság, hogy sajnos tud mit csinálni, ha akarna, mert bevizsgáltathatja a KPM-el a motort, ha köcsögebb, csak az sok hercehurcával jár, ezért ritkán tesznek ilyet, de vannak buzgómócsingok... A jóhiszemű vevő meg felejtős, én is arra gondoltam régebben, hogy majd azt mondom, hogy én 50-esnek vettem, nem értek hozzá, biztos átvertek akkor (ha kiderülne, hogy 125-ös, márpedig nálam könnyen kiderülhet, mert benne van az alvázszámban... ), de ha meg belegondolsz, akkor az előző gazdája is mondhatja ezt, meg az az előtti, meg az azelőtti is, és így tovább.... És akkor ki a hibás? Hát te leszel az, mert a kutyát nem érdekli, hogy 50-esnek vetted, ha kiderítik, hogy 125-ös, te szabálysértést követtél el azzal, hogy (esetleg) megfelelő jogosítvány, és érvényes műszaki vizsga nélkül használtad azt a forgalomban. Az már más kérdés, hogy te meg beperelheted az előző gazdáját, hogy átvert, de ő ezt úgysem fogja bevallani, vagy azt mondja, hogy őt is átverték, és akkor hosszú évekig tartó pereskedés elé nézel, amiből valószínűleg semmilyen hasznod nem lesz, jobb esetben is csak megbüntetik az előző tulajt (vagy aki épp hibás volt). Aztán lehet nincs igazam, de én így gondolom, javítsatok ki ha nem így lenne
Erről trakee-t kérdezd meg, ha jól emléxem ő mondta régebben, lehet más is, de ő szerintem tudja. Tényleg trakee, hol vagy? Rég jártál erre!
Heloka! Köszi a tanácsokat! A rendőrőkkel eddig csak 3 szor volt dolgom , de semmi komoly. MÁS: most cserélek fesz.szabályzót.Hogy megbizonyosodjak jó-e a generátor nem tudjátok mit kell mérni a feljövő 2vezetéken? Tutira szeretnék menni . Nemtom, lehet az előző fesz.szabot az tette tönkre?
Mondjuk aug 10-én legkésőbb Csongrádra.
hát,aluttam 16órát, most nem vok oan kómás,mint tegnap mikor akarsz gurulni?
Cső Fire!

Na ... ? Kipihented magad? Ha gondolod és nem sértő a társaságom gurulhatnánk együtt. Akkor Szarvas felé kerülök.

Széles Utat!
hát ha te nem crossozásra használod a motort ak méne lehetne rajta az oldalkosár.. rendőrök meg ha nagyobbnak nézik mint 50es,az nem az oldalkosár miatt lesz hidd el
16órát aluttam
hali
nekem van 1 olajpumpám eladó,ha érdekel.. ott van az msn em az adatlapon,vegyél föl
alap,az jó buli lesz,albatros party nem is néztem még mien koncertek lesznek..
A rendőrökről annyit hogy nem döntheti el hogy szerinte mekkora a motor. Ha stimmelnek az adatok meg a dokument akkor köteles tudomásul venni. Te meg nem vagy műszaki szakértő - honnan tudnád. Legrosszabb esetben is jóhiszemű vevő vagy. De nem jut el idáig. Általában nem foglalkoznak vele. Magyarul ha nem mondod el nekik hogy tudod hogy nagyobb, nem tud csinálni semmit.

Széles Utat!
Úgyszintén jóreggelt és széles útat mindenkinek! Hétvégén kicsit szerelgettem a motoromat. Nem tudom javára vált-e? 1régi 350-es jawaról leszereltem hátsó oldaltáska tartójának fém vázát és ezt szerkeztettem rá. 1sátrat hálózsákkal polifommal simán rátudok pókozni az egyik oldalra és még a másik oldalon maradt 1csomo helyem. Kicsit /hátúlról nézve/ megszélesedett a gép. A sogorom azt mondta ,hogy a crossosok megfognak "kövezni "érte. A rendőrőkről meg ne is beszéljünk. 50-es paí­rok és egyre nagyobbnak néz ki. Úgyhogy csak Sirokig lesz rajta.
Szép Jó Reggelt Mindenki!

Neked különösen elissa. Korán keltél Dolgozol
Szép jo reggelt!maxi-ez kira ha még az maradsz, örülök
Nya megyek alukálni

Holnap majd benézek.!

Jó 8 all! Fire- Neked főleg.

Széles Utat!
keressetek meg emailon vagy msn-nen ott megbeszélünk mindent
Jó éjt Neked is.
helló!
nah már én is régen jártam erre....
úgy néz ki, hogy maradok Tuareges még egy darabig.....
úgyhogy most lesz kuplung csere, festés, karbi állítás, meg még egyéb apróságok
nah lépek, bye, jo8 all
széles utat!
Szia zolko87,

olajpumpa és power szelep érdekelne így elsőre.
Csak motorblokkhoz van alkatrészed vagy esetleg más is van még?

Van nálam javításra egy ETX Tuareg és nagyon sok minden kellene hozzá. Ha esetleg Te vagy valaki Más tudna ebben segíteni azt megköszönném.

Peti
Jössz Csongrádra ?
én aluttam,most ébrettem föl de mek is alszok tovább