Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi az off képért de nem hagyhattam ki
és amúgy azt mennyiért adnád?
Akkor mégis van vákumos? ez tuti az a fajta.
A pover egy lap. aminek a másik végén egy kerek alakú (talán membrán van).
12+PK
A karburátor felett nem lacc egy aranyszinü hengeres dolgot? De amugy egy olyasmi dobozt kellene keresni amire rá van írva hogy 7100 vagy valami? Amugy nem tudja valaki, hogy elektronikus powert ki lehet cserélni vákumosra? Valaki világosítson már erről fel!
legyen 13, és ok!
20perc és jövök,most jöttem fel a mühelyböl,és naon oilos vagyok.. fürcsi aztán tépek ide...
Kunmadarasi reptér...Honda tali....
nincs bendixem
nem birunk rájönni baze
Jah, értem. Akkor legyen 12+PK a fesszab, és viszem!
elsö,hátsó lánckerekek,lánc
egy macskalámpa elöre x-o (------igy néz ki
km/h,és fordulatszám mérö spirálok
bendix és a hozzátartozó fogaskoszorú,
a hengeren lévö kipufogó csonk első tagja,ami legalol vanés 2db rugóval van a hengerhez
rögzítve.
elsö hátsó féktárcsa
egy kormány..
féktárcsa elöre hátra,
a 2db fékcsö

és egy 87-s évjáratu gépbe kellenének a cuccok,a hengeren RAVE felirat,mechanik power,már ami megmaradt,bowden nincs,no electronika..
Az a probléma, hogy most fúrják a hengerem + új dugót kell vennem, és nem biztos, hogy ki tudnék szorítani ennyit (Max, ha hozzányúlok a tartalékomhoz, de azt meg nem szívesen) Mondj a bendix+fesszabra egyben valami jót, és meglátjuk
Nem volt benne az önindító, meg a lendkeréken a fogaskoszorú sem.
sziasztok
haveromnak ugyan olyan aprilia tuareg rally-ja van mint nekem na mind1
az a lényeg hogy berezeg a tank a blokk berázza
illetve olyan hülye hangja van de most ujitotta fel ö is furt henger gyári dugo hajtokar skf csapágyak
vagy lehet az is hogy az egyik csapágy meglazult ill kijött a helyéröl és az csinálja?
mert járatos neki de nagyon jol megy faszán, ezért csodálkozom hogy valami rezegteti ill a kipuff könyökban is valami rezeg meglátásom szerint szétesett.
vagy a power ha valami szarakszik benne az is tud ilyet ? also fordulatszám tartomány jo közésö ott rezeg felsö tartomány szintén tökéletes.. nemtudunk rájönni hogy mi ez ezért kérek töletek egy kis segitséget hátha okosabb leszek, bizom benne elöre is köszi
Tényleg, még valaminek érdekelne az ára: a bendixnek! Az is jó állapotú, ugye? Mennyiért adnád?
Amúgy a Rotax 123 bendixe ugyanaz, mint a 127-é, nem?
Írd le pontosan mi kellene!
Postázom is persze!
14?
phisoo-még szép hogy csatlakozol... mertem remélni...minél többen annál jobb Tuareg125-uhhh tessék hamar orvosolni ....és nem is mondtam megyek tankolni...phiző moccosok a kuton...hééé kiscsaj tiéd a gép?-mondom jah ...mennyi ccm?-125...uhhh mi nagyobbnak gondoltuk...lábad leér...mutatom nekik spicben yah nevetés ...
Sajna, lehúzott hengerrel került hozzám. de egy bowden megy a pedál felé?
Én meg megveszem a hozzávaló alkatrészeket, és 3000 Ft-ból megcsinálom itthon. Azért nem akarnám ezt, mert szeretném, ha gyári lenne. Egyébként én láttam már 10000-ért is fesszabot, bár hozzáteszem, 30000-ért is kínáltak már egyet... Akkor hogy legyen?
igen azokra a cuccokra,a tank lenne a legutolsó ami kellene..
Ez pont ideillő hozzászólás volt... Ráadásul kitöltetlen adatlap, stb...
álltalában 20-ért árúlják, azért írtam 15-öt.