Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hogy lendkeréklehúzó... Sorry, azt mi is csináltatjuk. Azt hittem körmös lehúzó kell.
domi223 az is a baja neki hogy:nem jól áll a gyújtása és azt nem tom milyen fokba kellene állítani hogy ne legyen se elő se utó gyújtása neki! ebben aki tud segítsen!
én is így gondolom
lenkerék lehúzó? esztergályos csinál 500ft ér
Olyan 3-5000 között biztos kapsz bárhol.
Mennyi a lehúzó?
Akkkor tuti az lesz! Elmégy egy esztergályoshoz, és 10 es fúróból leszuratsz, egy oloyan széles darabot, amilyen az ékpálya mérete, majd kb kétharmaddánál elvágod, kicsit megreszelgeted és kész is a főtengelyék. De az a baj, hogy valószínuleg van avalami oka hogy elnyíródott!
bocs domi223 nem doma223
Igen amkor indítom pufog!Kösz doma223
3 ágú körmöslehúzóval (más néven csapágylehúzó) szedd le.
Néha ha próbálod indítani akkor nem puffog? Nekem akkor csinálta ezt amikor elnyíródott a főtengely ék, szerintem neked is ez a problémád!
Helló mindenkinek szakmai segítségre lenne szükségem!Egy Aprilia Tuareg Wind 125-ös tulajdonos vok már lassan fél éve egyszer már volt lendkerék gondom de most olyan történt:Hogy megyek a motorral és egyszer csak megállt és innentől nem indul!mondom mi jó a motoron (tuti):Szikra van, benzint kap, run-off gomb jó, levegő-benzin arány talán jó!én a gyujtásra gondolok vagy a tekercsre
!Szerintetek mi lehet a baj segítségeteket kérem?Előre is kösz!
kelek
mer a gyújtás mien lehet,ha nem elektromos? am meg ne mond má,h megszakitos gyujtás van az apriliába.. a szimókba van oan,az újabbakba má ott is tirisztoros
Szerintem gyorsabb ha veszel lehúzót.
vagy csináltass eggyet egy esztergályossal!
kell vegyél egy lehúzót anélkül nem fog menni
Akkor már tom hogy ki vagy msnen!Akkor majd beszélünk ok?VALAKI SEGÍTSEN!Nem tudom leszedni a lendkereket!Tudom hogy béna vagyok de nincs lehúzóm és feszegetni nem akarom!Nagyon fontos lenne szval segítsetek!
Hmm ... Talán mégsem. Pedig már kezdtem azt hinni ... Na akkor én is megyek. Minden jót és Széles Utat.!
Na beindult az élet ?
Kalapácsos gyújtás is lehet elektronikus, nekem a szimóm olyan Te konkrétan a megszakító részére gondoltál szerintem, az lehet kalapácsos, opto-diódás, mágneses, stb. Az én Tuaregembe pl mágneses, meg általában a 125-ös moccokban az (a Tuaregekbe mindben).
Megszakítós vagy elektronikus a gyújtásod? Ha megszakítós akkor esetleg bontóban lehet hozzájutni lendkerékhez meg alaplaphoz. Az enyém is megszakítós volt, de most kap új blokkot az már elektornkus gyújtású lesz. A megszaktósat eladnám, az alaplap jó állapotba van, a lendkerék hegesztve van meg fúrkálva de eddig semmi baja se volt.
Jól elvagyok itt egyedül ...
Valaki van még itt rajtam kívül?
Sziasztok!

Szó ami szó tényleg nagyon kihalt ez a topic Emberek tessék többet fórumozni. Vezeték nélküli mobil internet és két ugrató között lehet hozzászólni a témákhoz.