majd attól függ mit mond a szerelő csak mert ha eladom a gépet akkor nem viszont ha marad akkor már több rá az esély.. de ha van vevőd add el nyugodtan ...
A komplett kaszniért mit kérnél? Ezt rá lehet tenni a régebbi windekre ugye? Mert akkor érdekelne az első sárvédőtől az oldal és első idomokon hűtőmaszkon át a hátsó oldalidomokig és sárvédőig minden.
Sziasztok!
Van egy Tuaregem amit bontok (a képen), ha valakinek valamire szüksége lenne belőle (kiv: gyújtás állórész, trafó, főteng, dugattyú.) az írjon.
Ti tudjátok, mindenesetre csak óvatosan! Amúgy legközelebb több "akciót" rakjatok a vidibe, mert így tök uncsi az eleje, a 2 és fél percből, 2-ben a motorokat mutogatjátok, és fél perc a tényleges videó. Nem baszogatásból, csak egy jó tanács.
Tényleg 2 gyűrűs, most nézem jobban... Amúgy hátsó teló kb 10 és 20 ezer forint között van használtan. De lehet, hogy kapsz olcsóbban is, én nagyjából ennyiért láttam a gyári Marzzocchi-kat használtban.
Köszi Elissa, de mondom a terep nem az én pályám..1 éve már biztos nem voltam, nem ezért vettem a motort.Engem a főutak, a túrázás, az előzgetés meg ilyenek hajtanak Ez talán láccik az adatlapomon lévő első képből, meg a többiből Jahh, és ezzel a gumival nehéz ám sarazni Nézd meg a képeket az adatlapomon!Csók
A képen tök úgy látszik, mintha egygyűrűs lenne... Ha nagyon olajos a főtengely, az nem baj, akkor kenés volt rendesen. Valószínűleg nem járatta rendesen a gazdája, hanem tépte a száját...
jah és a vidi fikázással...ne törődj...ez egy enduro, nem crossgép .....sokak azt hiszik....én is turázni imádok vele....meg azért a terepen is egész jo lightosan elgurulgatok
Amúgy a power elektronikára írtad a jobb oldal ülés alatt?