Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép Reggelt Moccosok Non el van laposodva a topic...
de nem nagy a forgalom
én is itt vok
Nya akkor szép estét mindenkinek, aludjatok jól álmodjatok szépeket.
És jó reggelt meg kellemes napot és Széles Utat!
Vagy csak én ...
Tényleg... megint csak mi vagyunk itt.
Elnézést.
Igazán siettél. Én nem szoktam ennyire igyekezni.
már válaszoltam
Ha nem sértés és nem haragszol de pofátlan módon rád kerestem iwiw-en. Tök véletlenül nincs rokonod Békés megyében? Most Kompolt vagy Eger?
hát igen...
Szép estét elissa (Timi)!

Csak azért mert már régen nem hívott így senki itt
Estét srácok!
Neked is? Nekem is ilyet csinált az Aprilia, érdekes...
én nem,mer az enyém 50es és az sik terepen önerejéből maximum 45re tud gyorsulni,és egy segédmotorral látták el az apriliánál.. ami elősegiti az előre haladásomat
én meg teljesen törvényesen vihetek 2sz
én most mek,kissé ilelgális lesz,me 2személy de hát muszály
klímát moccba...ezen jot nevettem
akkor jo szülinapozást, meg tábort...
Szeva mindenkinek!

Na vége a szénázásnak. Behordtuk mindet, bekazlazva letakarva kész vége ... végre . Veletek mizu? Volt vki valamerre csapatni? Vagy a klímát még be kell szerelni a moccokba?
Haller! Nah lehet most egy darabig nem leszek... Megyek szülinapozni , holnap meg megyek tesómékhoz Veszprémbe , utána Balcsiiiiii (tábor)
Szóval legyetek jók.. majd azért próbálok benézni néha...
Szerencséjére 50-eshez jóval olcsóbb, mint a 125-öshöz
ugy má én is jártam,nekem az votl a mák,h a ház elött,alpjáraton hullott szét, igy se tolni nem kellett és a gyujtás is meguszta.. am bontoba probálkozz,enem elsz olcsó ...
uhh...
Most értem haza toltam a motort 10km-ert tűző napon!Asszem hogy löttek az egésznek!A lendkerék szarrá van repedve és lehet h. a gyújtást is tönkretette!Lehet egyáltalán valahol 50-es(ez 70es)Gépekhez gyújtást venni vagy lendkereket?Ha igen akkor hol?Lécci segítsetek mert kétségbe vagyok esve.