Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pizzafutár?
én napi 11 órában már picit unalmas...napi 100-150 km fárasztó...kurva meló
Bárcsak úgy lenne...
mizu van már veletek, mindenki moccozik?
de mek
én itt vok
Na jó, akkor én is mentem
Jó 8 all és széles utat!
Itt van még vki?
A grill-party-t csak úgy írtam. Én is melóztam... + nincs is hozzá hangulatom most.
hali....hát szivesebben lettem volna grill-partyn, de melo volt egész nap, nemrég értem haza
Szia, Szép Estét Elissa!

Meg mindenki másnak is. Mi volt ma.? Grill-party?
Szép estét srácok
ige? jó tudni én eddig csak oanról hallottam,ami utólag lett perselyezve
annyiér elég jó ár
enyém is kopogott, mert gyári hengerfejet hagyták rajta , 500Ft ért megcsinálták, most fasza(enyém polini 180as)
a-a. van perselyes is ami gyárilag...poliniből is van
Ha megvenném az lenne az első hogy nyári munkahelyemre be és blokk szét hogy mi is a problemtika
Ezt a kopogást leszámitva a motor tökéletesen müködik dugó gyürü teljesen jó.Igazából nem akartam tuningolt motort de ennyi pénzért ez az ajánlat nagyon elgondolkodtat mivel új gumik, fékbetétek, és láncszett van rajta.külsöre se rossz pár karcot leszámitva és ami nélkül nem is vennék motort az a rendszám ezen még az is van müszakival
Egyébként 125 000Ft
Szóval erösen vacilálok
hát ha akkora henger van rajta,ak nem csoda h kopog a block,me elég könnyen kinyirja az a 175ccm
am alapból nikasilosak,de lehet perselyeztetni is őket,ha beszarnak
Lehet hogy veszek egy Aprilia tuareg rallyt már megnéztem de még gondolkodok rajta mert a motorjának van egy kis kopogása ami aggaszt ezért kérdezgetek az alkatrészek felöl
Ja és 175 ccm-es malossi henger van rajta és megy mint az állat ilyet még nem tolt allatam motor mint ez .Szerintetek lehet furni a tuning hengert ha kell vagy ezek nikasilosak?
Tudtok valami jo oldalt ahol apriliához tok alkatrészeket dugo fötengely stb?
Akkor hajrá
hát csak el kell kezdeni aezek szerint
Én vagyogatok, dehát nem ír senki.
wácáp? Mostanában nagyon kiapadt ez a topik nem?
Van még itt egyálltalán valaki?