csinálgattam ma is 1 kicsit a mocit,monyuk ma inkább pancsoltunk a körösbe pihenni is kell néha ,má 1 hete minden nap csinálom a gépet..de kezd má alakulni
it van 2 kép..
Én nem haragszom a főnökömre, mert nagyon jó ember. Amúgy én heti kifizetésben vagyok, de most sajnos úgy alakult, hogy csak jövő hónap 15-én kap ő is lóvét, addig sajnos nekem is várnom kell. Hozzáteszem ez az első eset a 3 év alatt, eddig mindig megkaptam időben(max 1-2 nap csúszás volt).
Na hy mindenki
igen egyben vagyok a motor az ripity holnap megy a dugó³ meg a henger debrecenbe ja meg a főtengely
kellene tömítés készlet
meg vészleállító egész kapcsoló meg minden kábel
meg az első telóra porfogó
lehetőleg piros
nekem annyi bajom lett hogy a bőr kabim szana szét szakadt én elcsúºztam a kamion mellett be az árokba
a motor meg alá basza meg
szóval repültem egyet
na egyenlőre ennyi kellene emailcímem arnold41@freemail.hu
aki tud segíteni kérem keresen
jó mocizást
üdv
csá a faszkivan nem lesz kész ez a kibaszott kurva motor soha az életben a szerelőm baszakszik nem akarja megcsinálni, de amióta elvittem neki vagy 50 motort megcsinált már...de érdekes pont az enyémet nem tudja megcasinálni
A közeljövőben szeretnék venni egy 90-es évjáratú Aprilia tuareg wind 125-öt és érdeklene hogy vásárlásnál mit kell megnézni a motoron, milyen tipus hibái vannak, gyárilag mekkora karbival szerelik őket. Légyszíves válaszoljatok!
az elég sajnálatos...hogy kapná be sok kizsigerelős munkaadó majom...nekem is csak juni 20-án utalnak ...még jo hogy feltalálom magam... mert az még pöppet odébb van...a számlákat meg fizetni kell...nem is beszélve a benya áráról...
it van 2 kép..
menyi huf volt? maj elmek megnézni vmikor
igen egyben vagyok a motor az ripity holnap megy a dugó³ meg a henger debrecenbe ja meg a főtengely
kellene tömítés készlet
meg vészleállító egész kapcsoló meg minden kábel
meg az első telóra porfogó
lehetőleg piros
nekem annyi bajom lett hogy a bőr kabim szana szét szakadt én elcsúºztam a kamion mellett be az árokba
a motor meg alá basza meg
szóval repültem egyet
na egyenlőre ennyi kellene emailcímem arnold41@freemail.hu
aki tud segíteni kérem keresen
jó mocizást
üdv
A közeljövőben szeretnék venni egy 90-es évjáratú Aprilia tuareg wind 125-öt és érdeklene hogy vásárlásnál mit kell megnézni a motoron, milyen tipus hibái vannak, gyárilag mekkora karbival szerelik őket. Légyszíves válaszoljatok!
Válaszotokat előre is köszönöm!