Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgyse 40el szoktam menni,mint ahogy lehetne szval...
neked meg májer a kutyád,nagyon tecik a pofámnak nincs még kép róla? mi a neve?
köce
sztem nem az lesz a lényeg hogy mennyivel megy az lenne a legkevesebb baj
tudom,és ? legalább flash ül fog kinézni,h kiakasztja az órát
?
Tényleg...
te Elissa......emailed nem szoktad megnézni?
fire májer lesz odabasz a fal tövéhez
XD
Szép estét! fire- non állat lex a gépesed phisoo- én sem haragszom rá...
km meghajtót dobhatod is el szarul fog mérni a 17es kerék miatt
csinálgattam ma is 1 kicsit a mocit,monyuk ma inkább pancsoltunk a körösbe pihenni is kell néha ,má 1 hete minden nap csinálom a gépet..de kezd má alakulni
it van 2 kép..
húú ez nagyon ariiiiii
menyi huf volt? maj elmek megnézni vmikor
nah öreg meghozta a németjuhászt , itt egy kép róla
köccög
Meg kell ütni, az hatásos általában...
Hú, bazz.... Az a lényeg, hogy te jól vagy! Sok sikert a motorhoz!
Én nem haragszom a főnökömre, mert nagyon jó ember. Amúgy én heti kifizetésben vagyok, de most sajnos úgy alakult, hogy csak jövő hónap 15-én kap ő is lóvét, addig sajnos nekem is várnom kell. Hozzáteszem ez az első eset a 3 év alatt, eddig mindig megkaptam időben(max 1-2 nap csúszás volt).
Na hy mindenki
igen egyben vagyok a motor az ripity holnap megy a dugó³ meg a henger debrecenbe ja meg a főtengely
kellene tömítés készlet
meg vészleállító egész kapcsoló meg minden kábel

meg az első telóra porfogó
lehetőleg piros
nekem annyi bajom lett hogy a bőr kabim szana szét szakadt én elcsúºztam a kamion mellett be az árokba
a motor meg alá basza meg
szóval repültem egyet
na egyenlőre ennyi kellene emailcímem arnold41@freemail.hu
aki tud segíteni kérem keresen
jó mocizást
üdv
csá a faszkivan nem lesz kész ez a kibaszott kurva motor soha az életben a szerelőm baszakszik nem akarja megcsinálni, de amióta elvittem neki vagy 50 motort megcsinált már...de érdekes pont az enyémet nem tudja megcasinálni
Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék venni egy 90-es évjáratú Aprilia tuareg wind 125-öt és érdeklene hogy vásárlásnál mit kell megnézni a motoron, milyen tipus hibái vannak, gyárilag mekkora karbival szerelik őket. Légyszíves válaszoljatok!

Válaszotokat előre is köszönöm!
Hello látom tegnap beszélgettetek a gyakori tuareg problémáról,nekem kiment a tekercsem, nemtudnátok esetleg nekem ebben segíteni. Előre is köszi.
ps ...akkor non profi benne...nem tűnik fel
az elég sajnálatos...hogy kapná be sok kizsigerelős munkaadó majom...nekem is csak juni 20-án utalnak ...még jo hogy feltalálom magam... mert az még pöppet odébb van...a számlákat meg fizetni kell...nem is beszélve a benya áráról...