Hy boccs azér ehez én is hozzá tundnék szolni.
Nekem volt egy trafohibám a tuaregemen hol ment hol nem egyszercsak gondolt eggyet és megált mint a szög az út kellős közepén.Majd gyertyacsere fél óra rugdosás utána kisteherrel haza.Majd a szerelőnél egy hét állás mulva egy rúgásra indult ő sem akarta elhinni.
Vettem bele egy felújított trafót 20-ért azóta póc röff.
Gyári gyertyát nálam be slusszolja ha csak finoman pötyögök vele.De még a kilencest is.Ha viszont csapatom akkor király.
de hogy nézi mind,bennük van az öztön,de tudják h nem szabad és 1 se mozdul rá... áh nagyon tuti kutuysok,nagymuteréknak is ien volt,sajnos má nem él, vagy 3éve elpusult öreg volt má ,11éves..de az is oan okos volt...
látod ezen a képen is sugárzik belőlük az okosság pici macska átmegy az úton és látszik rajta hogy örzővédő, nem bántja tudja hogy kissebb gyöngébb áááááá nekem ilyen kutyaa kelll
nekem is etx em van
kész van a festés ,a felnik porfestése is pár napon belül meglesz .. és ak lehet öszerakni a cuccot de hnap má elkezdem öszerakni,mer a telok iesmi má mehet bele
van egy cég aki csak kimondottan nagyfesz holmikat gyárt pl sorvégtrafók autó-motor gyujtó trafó meg minden ami vele kapcsolatos. Majd előkeresem a címüket meg a tel számukat ha érdekel, az interneten még nem találtam meg őket. azt a simát meg ugy értettem hogy nem rally hanem etx csak azt már elfelejtettem oda írni.
na mek a körösb fürdeni,emg csinálgatom kicsit az etx et is,csinálok képt