Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adok
na mek a körösb fürdeni,emg csinálgatom kicsit az etx et is,csinálok képt
agysten
Hy boccs azér ehez én is hozzá tundnék szolni.
Nekem volt egy trafohibám a tuaregemen hol ment hol nem egyszercsak gondolt eggyet és megált mint a szög az út kellős közepén.Majd gyertyacsere fél óra rugdosás utána kisteherrel haza.Majd a szerelőnél egy hét állás mulva egy rúgásra indult ő sem akarta elhinni.
Vettem bele egy felújított trafót 20-ért azóta póc röff.
Gyári gyertyát nálam be slusszolja ha csak finoman pötyögök vele.De még a kilencest is.Ha viszont csapatom akkor király.
csá
alap
jó8...
ezé kell ilyen
de hogy nézi mind,bennük van az öztön,de tudják h nem szabad és 1 se mozdul rá... áh nagyon tuti kutuysok,nagymuteréknak is ien volt,sajnos má nem él, vagy 3éve elpusult öreg volt má ,11éves..de az is oan okos volt...
látod ezen a képen is sugárzik belőlük az okosság pici macska átmegy az úton és látszik rajta hogy örzővédő, nem bántja tudja hogy kissebb gyöngébb áááááá nekem ilyen kutyaa kelll
a legjob kutyák..legszebb és legokosabb kutya a világon.. nekem ha kutyám lesz ami odébb van, kizárólag németjuhász...
kutya kee németjuhász fajtiszta pici pár hetes
macsek
ari
én viszont offolok kicsit, felteszek a kiscicámról 1 képet
nincs ,mer tegnap elhagytam a telcsim,vki megtaálta és elcsórta de hnap viszek fényképezőt és lefotózom
foto rola?
meg
agysten a postás megtalált v mi?
nah, de akk vki nem tud szerezni, occsó 18"os felnit?
a lengővilla, kormány, meg pár apró cucc
Milyen festés van kész?
Azt megköszönném, mert bontókban tényleg nagyon drágák... De ha ezt előbb tudom, áhh... Nem költök 60 ezret a gyújtásra...
nekem is etx em van
kész van a festés ,a felnik porfestése is pár napon belül meglesz .. és ak lehet öszerakni a cuccot de hnap má elkezdem öszerakni,mer a telok iesmi má mehet bele
van egy cég aki csak kimondottan nagyfesz holmikat gyárt pl sorvégtrafók autó-motor gyujtó trafó meg minden ami vele kapcsolatos. Majd előkeresem a címüket meg a tel számukat ha érdekel, az interneten még nem találtam meg őket. azt a simát meg ugy értettem hogy nem rally hanem etx csak azt már elfelejtettem oda írni.
ed
megjött a 6kilóm