Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am utazóba mennyivel szoktál menni? én oan 80al
bazki nem fogunk megálni 10km enként,h cigizz max lelassitunk 40re és elszivod mnet közbe mint haverom megy a szimóvval,bukó a feje tetején és cigizik mente közbe

box? arról nem volt szó ,csak 1kerékről de ha annyira biztos vagy a dolgodba ak meg mit aggócc?
Neked is, bye!
neked is
agysten jó8 mindenkinek, és balesetmentes napokat
én má azt várom h fireval moccozzunk, egyet, minden 20 kmenként cigiszünet ha meeg 20 km-en belöl lerakja 2 kerékre a motort akkor jön 2 liter benzinnel, így biztos ő fog győzni 1 kerékbe
Majd elkapnak a rendőrök és lerendezheted természetben...
Jaja, én is várom Te meg gyakorold a boxot, ha véletlenül többet egykerekeznél, mint én...
ja kék piros villogót az első lámpába benyomod a villágst,szirénát ,meg ien világítós rendőr mellénybe menni,este.. mész a kocsi mögött,minden bemész mell és mutogatsz,h áljon meg, megálítod, odamész jaoestét kivánok közuti gépjármüellenőrzés ,kérném a papirokat... aztán odaadja ,megnézed és csá... vagy megálítod, és mondod ,h it várja meg a kollegákat, 1 perc és itt vannak kocsival, a város szélén bemértük gyorshajtásér.. maj elhúzol,az meg ott vár 1 kicsit elbújni vhol és nézni ikor megy el
Pedig nagyon tuti volt...
én nem
Volt ma valaki a Kaposújlaki streetfighter vb-n? (Rajtam kívül)
Nem is rossz ötlet! Villogót szerelni a mocira már nem nagy ügy!
jaja az keee oda 1600 ért engem is érdekel baze hehe majd mondom szerelőmnek h nem kürt dobok a két lámpába olya nledsorokat h ha bekapcsolom egyi kpiros másik kék meg mellé a sziréne és asziszik h civil rendőr vagyok
na ak lehet rajtad is röhögni fogok még eljutunk sástóig
am haver most monta,h vettek a trabiba ien kütyüt, tud rendőrautó,mentő meg mindenféle hangos,és csak 1600 ft enhogy vegyek az etx be és nyomom a rendőrszirénát hogy beszarnának má az autósok
nembaj maj nyáron tuareges talin találkozunk,ot láthatjuk élőbe egymást.. izgi lesz találkozni eléőbe azokkal,akikket má tökre megismer az ember neten 1kereket gyakoroljad
havernak ilyen tehénbőgése van benne multkor fixaugrottak a zebráról
Hajókürt kell bele... Le is térnének az útról ijedtükben az autósok...
Én mondtam, hogy nincs 60-as karom... Amúgy az nagyon gagyi kép lett, mintha ki lennék rúzsozva... Nem tükrözi a valós énemet...
de fire ugyanezeket csinálom csak duda nélkül me az nincs bekötve, szerelőmmel motoroztam egyszer és direkt kikötötte és mondta h ha be mererm kötni akk nem csinálja meg többet a motorom
Szegény Tuareg1342! Nem a motor a lényeg, hanem, hogy életben van! Én is szoktam mutogatni!
Meg ordítok is néha!

mutogatni nem szoktál? 1ik havaerom állandóan mutogat, meg dudál mint a hülye ha vele meg mindig rajta röhögök,me ha mellette mek a k halllom h ordit nekik mint a hülye és mutogat
ja ha nekem beszélni tudna a bukóm miket szoktam üvöltözni a buzi autósoknak meg a faxoknak az úton ... húúúúú
ane ilyedjetek má meg a kocsisoktól hé én nem épp a nyugis motorosok közé tartozok,nekem még nem volt semmi öszetűzésem se kamionnal se kocsival,pedig több mint 10ezer km et motoroztam má én is,nagyrészt úton...