Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem mert most csinálom, de amikor kész lesz egyből jövök be vele.. De az így vizsgaidőszak mellett legalább még egy hónap
Elhozta a gyerek azt a gépet ami eszi a dugókat, és szét szedtem megint ugyan az a probléma hogy lyukas a dugó és a gyertya is szétvan égve olyan mértékbe hogy középen a kerámiából kezdett kiégni az elektróda ami meg fölé van hajlítva az meg teljesen leégett. Szerintetek a gyújtás elektronika csinálhat ilyet? mert csak úgy azért nem akarom kicserélni mert 22000Ft. De már másra nem nagyon tudok gondolni.
Na ja legközelebb ő is jöhetne gurulni... nem? Az enyém ugyanúgy de minnyá megyek borítani... majdre
jaaaa, vágom motorral vagy itt?
fire-non brutál a cr...
Maxi amúgy nem Miskolci vagyok, de itt vagyok vasarnaptól szombatig
Szerintem is a munkahengertől függ hogy milyen fékkar kelk rá. Megvan a fékkar de a bontó amiből hozzák egy kicsit messze van úgyhogy nem tudom bevinni. Találtam egy számot a munkahenger alján, azt hogy 91. De nem tudom, hogy ez e az mert a motor is 91 es. Szal ha valakinek lenne ötlet e akkor várom..
Na tolom én is a bicajt... jo8 mindenkinek vagyis lassan reggelt
Hali mindenki! Aprilia rv4-es blokkhoz hol tudnék alkatrészeket szerezni? Ha valaki esetleg tud, jelezze az msn-emN. THX!
hát kb 500 leeht...
500 akko érdekel 1 év mulva 300 lex
jó8 by
mondom h nem hoz semmit van kinn 1xcien bolt és kész,haver faterja néha arra jár kamionnal.. am sztem 511körül van 1 oan drz
21 colos nem jó?
am miek 18as felni?
1esbe felkapod és keréken felváltasz...1esben tuti feljön....
agysten, fire drz 400 at tud f hozni? ugy h le kehessen rencámozni, amugy szted mennyi péz lenne egy olyan 2005 körüli évjárat külföldön
nah most viszont megyek.....
am ha vki tud 18"os felnit, akk szoljon már lécci
nah bye, jo8 all
széles utat!
még jövöget, de a jövő héten ha minden igaz hátsó fogaskerékcsere, 44ről 36ra, szal onnantol nem fog menni de a végsebessége jobb lesz
jön kerékre a gép?
jah, értem, jol megy nekem is vmi import mocc kéne majd
hát nemtom anyit hallottam,h ien régi nagy endurok,4-5-600 ccmesek oan 100körül,ak újabb speed kgépek ,amik csúsztak ,azok is olcsó pénzér.. am gondolom jah úgy vannak,h külföldi poapirokkal,tehát rendsszámozható..de haver haverja nem ezzel foglalkozik csa kkamionos,és ha kel nekem tud hozni mocit a kamionnal
gyorsaságikat is tud? 250eseket? meg úgy is t8ud h utána lehet rendszámozni azokat?
maxi ak má jön kerékre a gép ,mostmá lehet vele kerekezni tanulni
sztem addig ne add el a tuareget..mer mostmegcsinálod,csomó pénzt beleölsz... most biztos jó lesz, és ha eladod nem kapsz anyit érte amenyit beleöltél és csomót bux és szoptál is vele,ha má jó,tarcsd meg,hajtsad 1 éveis és add el akkor... am én is akarok nagyobbat jövőre, maj eladom az etx et sm ként, rem jó pizé elviszik maj cross meg sm szettel.. monnyuk nagyon fájó szivel fogok megválni tőle, eddig ez a motorom nőtt legjobban a szivemhez de tudok németországból nagyon olcsón mocikat.. tudok 1 helyet és onnan haver apja tud hozni kamionnal be mocit
hú cr 250 ezek brutális gépek..
találkoztál tegnap este loveimmel meg maxival?
szimot nem lehet megölni,anyi h havi 1 gyertyát megeszik.. ma is kivégezte elkezdett durrogni de akkorákat, adzittem leszáll a kipuff