Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

agysten, mi afranc van mostanába a motorosokkal? sok köcsög buzi fasz autós, meg kamionos húú de útálom őket, már amelyik normális az 20 %-a a többit felgyujtanám szerdán kezdünk neki a motornak, de nem merek már ráülni. nekem aza szerencsétlenségem h mindig szét megy alattam valami ha valamilyen motorra ülök szoval ... sztem eladom a francba ugyahogy van az enyém ... és majd ha jonak látom veszek egy normálisat, amikor nyugi van nem csa pel senkit semmi... amugy a városunkban 6 gyereknek lett balesete 6 hgaveromnak, mind buzi kamionok miatt volt ...
az mien geciség má nem?
am mizu phiso májsztró? néztem iwiw en a képeid nem iennek képzeltelek el
Ne bassz, már te is? Mostanába mindenki elesik, vagy mi a szar van? Először Vdani, aztán Zoltán, most meg te, Maxit meg majdnem megölik... Hát bazki, milyen világ van? Neked lett valami bajod?
cső
baze egybe vagy? mi történt? megragatt,besatuzott és kiment alólad,és bement 1 kamion alá? mi zúzódott le,mien alkatrész kell?henger,dugó?
Jaja, a kromofág az tényleg durva! Akkor szívna rendesen...
Hát gyerekek tegnap ujra születem 110 nél be át a motor a kamion alol szedtem ki
ripity mondanom se kell
mindenki aki tud segíteni olcso tömítés készlet vagy markolat olcson vagy bármi alkatrészevan a telszámom 06 30 580 4013
Aki tud segítsen mert nem megy a vas
köszi
maxi tégeed menyi szerencsétlenség ér.. menyi bajod van a kocsisokkal..
jaja igazatok van, utólag én is mást tettem volna.....
am a rendszáma megvan, már csak le kell nyomoztatnom vkivel, onnantól szívni fog de nagyon.....
haverokkal elkapjuk utána magyarázkodhat majd
am loveim nem volt ott, csak utána felhívtam és lejött oda.....
nah de most mek gyorsulásra.....
jah, am meg még defektem is volt ma, meg mind a 2 kezemre sikerült egy kis sebet ejtenem.....
na mind1
bye, jo8 all
széles utat!
maxi mondom, a kromofágos a leggecibb... csak sépen leöntöd és lemarja a festéket.. elég agressziv anyad,az elöbb szettem le vele a 2kerékagyról a ráégett festéekt.. a csávó maj letörölheti a festéket a kociról és elég drága 1 kocsit újrafestetni
bazki
ez durva.. nemtom hol lax te ,nekem nem nagyon volt még 1× se ien öszetűzésem autósokkal, elém nem jönnek meg iesmi.. jó mito val volt 1-2 eset,h kijötek elém,de ak duda nei mint álat, visza pár segesség és lenyomta ma fasza.. am ha 2en voltatok loveimmel,mérnem vertétek meg a csávót? nálam ezé van mindig 1 svájci bicska,15centis borotvaéles pengével.. baj van előkapom.. sozt megvédem magam.. hú nekem ieit csinált volna vki... szétverem a kocsiját..rrendszámot tuod? kerestd meg,és északa öncs a kosira 1 üveg kromofágot... csak simán leöntöd vel körbe és elmész... elég drága 1 komlpett új festés a kocsira...
Vagy még azt is lehetett volna, hogy megnyomorgatod a szemeit egy kicsit Áhh, az a baj, hogy utólag már okos az ember, de ilyen helyzetben az adott pillanatban dől el minden...
Fojtogatásnál azt kell csinálni, hogy összekulcsolod a két kezed, és teljes erőből felütsz az ő két keze között! Hidd el, nem bír olyan erősen szorítani, hogy nem engedne el. Utána meg nem kell sorolnom... Kár, hogy nem volt rajtad a bukó, olyat rá lehetett volna fejelni, mint állat Amúgy sajnállak nagyon, tényleg nincs szerencséd az autósokkal De ezért ne add el a moccot! Vegyél inkább egy sokkolót Azt oda bírod nyomni ilyen helyzetbe is, aztán meg addig nyomod, míg le nem füstöl teljesen...
köszi meglátogatom
jaja a tied fiatalnak tünik.Lehet akkor volt tipus váltás vagy ez egy régebbi széria
jah felhívom figyelmedet a clubboldalra: apriliaclub.gportal.hu
ahm...azt hittem enyémtől régebbi kiadás
igen miért?Meglepő?
ez 93-as? ...
Így vettem igen valóban egész más kiadás mint a tied az évjárata "93
Erre is ráférne egy fényezés nem is értem még miért nem csináltam meg rajta pedig megérdemelné.
De szerintem idén már így marad majd télen szétszedem a műhelyben és lefényeztetem
thx...ez egész más mint a miénk...hanyas kiadás?amugy jok az arany felnik,ha jol látom olyan színű...te csináltattad vagy már igy vetted?
Raktam fel képet
jaja tudd ki a címet
hol? sztem őket is így verheti......kinézem belőle, bakker ennyitől elborul az agya.......nem baj, majd fog még ő szívni, nem is kicsit.....mert a rendszáma megvan, a címet vhogy lenyomozom, szal, nah.....
és végignézte az egész család? ...intelligen apa típus..aztán majd mit gondolhatnak a gyerekei, mien agresszív b*rom a vaterjuk...jáááá...