Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

agysten, itt senki ne amperkodjon mer amiket én nyomok babszival azt senki nem csinálja utánnam
Üdv,
Tuareget szereltek Rotax 127-es blokkal, vagy csak 123-al?
Nem olyan rossz dugó, de az enyémbe Wiseco, lesz az biztos Vagy semmi...
nem hallottam még ....
A dugónak az a márkája, hogy Ambika, még sose hallotam rólla. Olyan lesz mint most csak új lesz a fényezése. Azt a dugót nem ismered?
az szupi akkor...mien színű lex?mien dugo lex benne?
nya mizu mindenki lelépett?
Nah nem bántani akartalak, csak nehéz az a motor. Amúgy az enyém nem volt annyira jó állapotban, de most a váz szinterezve lett meg új dugó meg festés, most nagyon kis spéci lesz.
tiédben volt már dugó csree vagy vmi nagyobb problem?
képek alapján a tiéd is pöpec...látszik h jó kezekben van, amugy attól hogy nő vagyok...nem kell másképp kezelni, egy kis suly...ugyan már...
Akkor nem a miénk a rossz, a többieké túl jó!
jaja így így...
Haat, az enyém még most készül, de ha kész lesz megejtjük! mondjuk egy lánynak elég lehet..
az 1 db tank, csak a váz 2 olalára lóg... mind1 melyiken tankolsz ugyanoda megy mivel a váz fölötti rész az egybenyitott... Csak félreértések elkerülése végett amúgy az enyém is ott körül mehet végre mint a tietek mármint Elissa és Domi
127kg ...először furi volt, de máe hozzá edződtem ...jaja én is szívesen pegasoznék
Meg az az igazság hogy a pegaso is meg a Tiéd is nehéz motorok, vagy legalabbis nehezebb mint az ETX vagy a rx. Az enyém 140 kg és szerintem a tiéd is ott lehet, ha jól gondolom a duplatankosok ott körül mozognak. Amúgy egyszer szivesen kipróbálnám a Te mocidat, mert az nagyon egybe lehet.
ilyen is kell...
enyémen semmi nem gyári
enyém is annyit megy csak...nyugi....sztem az övékbe bele van piszkálva...enyimé full gyári
Nekem tényleg 140 a vége, de akkor már iszonyatosan pörög.
Nem tom hogy Ti hogy csináljátok, de nekem jó dugattyúval se ment többet 120- nál! Mindenki írja hogy 150 et megy a motorja, én nem tudom ,hogy csináljátok, pedig a sebességeket végig kipörgi és az eredeti áttétel van benne.
Nekem meg 140 körül, pici rigó....
nya már ....mit huzzátok egymást....itt....ki kell állni egymás mellé menni egy kört...és majd kiderül...nem itt legénykedni...pasik...
nekem rossz dugattyúval ment 130 körül pici rigó
Jaaaajjjaaaajjjj.... Ne legyél te abban olyan biztos.... Sztem a rossz dugattyúmmal megaláználak, kompresszió nélkül...