Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mek csobbanok a körösbe,meg csinálom a motort ott va na holtkörös a telektől kb 50méterre,óránktént lemek becsobbaok ,oszt csinálolom tovább a mocit
őőő, a küllők már le vannak horganyozva,haver monta,h jó lett,full króm hatású, az má tegnap kész volt ,a flni valszeg ma lesz meg,de csak estevfele ér haza haver faterja és ak derül ki.. de ma még van mit csináln a motoron a kerekeke kivül,holnap má nem lenne,rem adigra meglesz a felni és ak lehet öszefűzni
Jah amúgy nem kaptam semmi visszajelzést a hétfővel kapcsolatban... lesz valami ? vagy nem ?
csak nem hiányzom valakinek? mostanában nem sokszor van ilyen ... amúgy itt vagyok és olvasgatom a fórumot is de mivel semmi új nincs így nem tudok semmi értelmeset írni... Nah majd jövök...
Szasztok tuaregesek Mizu van veletek? Ed- sztem is keress másik szerelőt, ha van megbízható...fire-felnik? Tuareg125- rég hallattál magadról ...phisoo- sok a melo?...és a többiek?
na meek jó8
lehet hogy ez lesz... va negy haver aki vágja a témát az is ugyanott évgzett a hol ez..
menny másik szerelőhöz..utálom az ien megbizhatatlan köcsög szerelőket... reégen én is kifogtam 1 iet,, baszakodott sokáig,atán többet se vittem oda,montak 1 másikat,oda vittem a mitot,..elvittem,montam,mi a baj,megnézte, aszonta 4 nap múlva érdeklődjek,ak ra ha nincs nagy baj kész lesz.. elmentem 4nap múlva , ott ált a csávó udvarába a mito, öszerakva,megjavitva menetre készen,ahogy monta.elmonta mi volt a baj,megmutatta mit cserélt,monda menyi,fizettem,ráültem és má jöttem is
szerelőm
me felbasznak állandoan most is szerelm baszik megcsinálni moccom
lol ménem jársz tesire?
tetkot maj én is akarok,csak nemtom miet
2 év alatt 5 tesi órán voltam... amugy tetkot akarok csináltatni
tesiből 2es? de hoki vagy
nah lassan kezdenek megint felbaszni... sőt felgyujtom az egész várost mindjárt
e za tesi tanár, eddig utáltam de mostmár rendes
nagyon úgyfest... tesi tanár normális volt megadta a kettest mer elmegyek suliból
nem tudnak viselkedni?
fizika tanár kimentette magát, de a magyar... azt szemköztöntöm kromofággal
kromofág lex a megoldás én ugy érzem
jó azé én se adnám oda a mocim érte lehet iet venni még... maj ha az új házba költözük,elvileg jövőre, akkor mondom anyáméknak,h ruházzunk be 1 ien ebre
sm-re csere? nem ,mer már szívemhez nött amugy köszi mindenkinek , nagyon megszerettem
má írtam én is
am télleg ari a kutya
nagyon fain ez a kutya nekem is kell 1 supermoto csere nem érdekel?
maxi-dehogynem...már válaszoltam is és thx....jah ed- non édi a kiskutyus vigyázz rá
Roxy , de a kis buta össze vissza vizezte magát