Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karbit minden motorhoz másképp kell beállítani ha 125ös akkor ngk b10eg ha 50es akkor b9 vagy 8es
egészen véletlen valaki nem tud valaki karbi,gyujtás beálítás specifikáciokat.
Valamint a kérdésem az lenne kinek milyen gyertya vált be tipus+ hőérték
Meglesz este teszek fel képet neked de most / pill. dolgozok bent a cégnél és nem moccal vagyok és nem is tudnám itt lefényképezni.
Nem tudja valaki a tuaregen vagy az etx-en elöl hanyas tárcsa van elöl? Nagyon fontos lenne
helló!
agysten
tegyél már fel képet a gépesedről az adatlapodra légyszi
Nekem van bonottan lenkerekem. Ha érdekel keress meg patvaros87@gmail.com vagy 06303207630
amugy meg most irt fell valaki a forumra hogy neki kellene egy rezonátor add ell neki 10000-ért.
vigyázok....már megszoktam......
am a jövő hét utáni hétre betervezhetnénk egy kisebb túrát mer most Loveim barátom beállította a karbim, elvileg jól is, szal lehetne menni....meg ha minden igaz a jövő hét utáni héten a hétfő szünet, szal lehetne menni
nah mek
széles utat!
az van hogy nekem már van egy arrow rezonátorom. és azt nem akarom le cserélni de a végdobom gyári és nagyon fogja tele van fojtással. és nem lehet szerelni. azért kellene a végdobb.adok érte 4000-5000 ezer forinot
Sziasztok.
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy 125-ös tuareg wind-hez első kipufogót szeretnék vásárolni használt bontott jó állapotú.Ja és persze nem horror árért.
Ha valaki tud ilyet az segítsen előre is köszi.E-mail: mogyinak@gmail.com
Ja amúgy én is nap mint nap vagyok a tuaregemmel halálközeli helyzetekben Én a kedves fővárosunkba szoktam mocozni eggyik végéből a másikba banki ügyeket intézek,biztosításokat szal szaladozok egész nap és tényleg sok a barom.De ezt sajnos nekünk motorosoknak kell megoldanunk.Mert az autósok 90% leszarja a motorosokat, nem tiszteli és nem veszi eggyenrangu társnak az utakon.
Sajna ez van.
maxi- wazze te mindíg kifogod ezeket a női sofőröket... ...én is nő vok..de édesapám megtanított normálisan vezetni ...a moccosokra meg főleg figyelek...most is ahogy jöttünk haza pestről...egyből huzodtunk le a crxel, hogy belássa a moccos az utat és elzugathasson...huuuu láttam annyi jo gépet...sm, enduro, sport, tura...ajjj ...maxi- légy ovatos sok a barom az utakon
zoltan- és jobbulást kívánok...
parilla.hu v italmondo.hu- valszínű van náluk
fire- már Istennek képzeli magát... ...zoltan- melo miatt...meg Budapesten voltam...és huuu...kimerítő volt az utazás...a vezetési agresszív morál...az utak minősége...had ne soroljam...aztán mire hazaértem már itt is voltak a vendégek...aminek persze csak örültem ...de totál ...
Az enyémből levan törve egy darab mágnes és rezonál a motor! ez a főtengelynek se tesz jót
Ha tud valaki bontottan lenkereket az szóljon! előre is kösz
adok
agysten
amugy nem rozsaszin az,csak esti kép teloval ,és a piros rozsaszinnek láccik az első telo harmonika télleg rózaszoin me kifakult a napról..de má vetem újat, és le is vettem a szép rózsaszint szval nem lesz semmi rozsaszin rjta, piros fekete lesz at egész
télg nem tudtok vhonnan matricákat?
uh az nem jó, mik a sérülések? moccnak mi baja lett? énien helyzetbe átmek a biciklisen
am má szeretem ktm sárvédőt, 3.5ér újat... parilából...
de,rozsaszin lesz
Jah ... legalább ennyi volt .
Jó éjt phisoo!
Asszem én is elrakom magam holnapra. Mindenkinek Jó éccakát.
Legalább ennyi szerencse volt a szerencsétlenségben... Nah én viszont léptem, jó8, bye all.