Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tökönrugod, ő elenged, fejberugod, ő dob egy hátast, beletaposol az arcába vagy 2x meg se mozdul, aztán az összes bordájába 3x belerugsz, aztán meg a nyakát eltöröd és nincs is vele több gond
köszi mindenkinek, viszont az volt a baj, hogy épp leszálltam a motorról és nem volt rajtam a bukó, sőt még a kezem ügyében sem...... annyit tudtam csinálni, hogy az órájába beleakasztottam az ujjam, és az gondolom fájt neki is, de nem bírtam semmit csinálni, nem tom miért......de az volt benne a elgszebb, hogy a kocsiba ott ült a felesége, emg a 2 kisgyereke......végignézte mind1ik, és nem szól semmit.....hát ez elég ****** család lehet
várjuk a képeket...
agysten, na megvolt a felvonulás, maxi ,én a helyedben leszáltam volna a motorrol le a bukot éas ugy fejbe nyomtam volna hogy onnan biztos nem kelt volna fel , mindjárt rakok fe képeket
Cső mindenki
Maxi - Rád is rád jár a rúd. Amúgy igazából sztem eléggé pártoskodtak a zsaruk. Egy hónapig nem rángattak volna be. Bár lehet h így jársz jobban - a pasinak tuti bevonnák a jogsiját. De kérdés h megéri-e a "kockázatot" . Hisz a teljes haveri körét nem figyelhetik a zsaruk. Az ilyet vagy helyben elintézed vagy hagyd a francba ... Sajnos ez van.
wazzzeee...ne már?ez azért non durva ...remélem jobban vagy már?Én a helyedben feljelentettem volna testi sértésért...sőtt ott helyben nem hagytam volna annyiba legyen akármekkora a tag...de bizti szemenköpöm...megrugdosom mikor a nyakamhoz ér! a mocsok... El ne add a gépest ien f*szok miatt!
hello!
nah nekem ma végleg elegem lett az autósokból, de lehet, hogy lassan a motorozásból is.....egy autós megállt előttem, megráztam a fejem, erre amikor leparkoltam a mögöttem levő autós odajött, és elkezdett pofázni nekem, hogy mi bajom van, mondom semmi, csak ne bújjon legközelebb bele a seggem,be, erre még elkezdte magyarázni a kreszt......utána meg még pofázott, emg hogy seggfej vagyok.....erre mondom nem vagyok az, odajött és elkezdte mondani, hogy mindjárt belök a szinvába.....mondom hajrá, erre odajött és full izomból elkezdett folytogatni......és nem tudtam semmit csinálni.....meg majnem elvesztettem az eszméletemet is meg hasonlók......utána aki ott volt és látta, mondta, hogy hívjam a rendőrséget......végül Loveimmel bementünk, (közben az egyik tanú megadta a számát) megkérdeztem mit lehet tenni, mondták, hogy tehetek feljelentést......de 1 hónapig fognak ráncigálni.....ugyhogy végül úgy döntöttem, hogy nem jelentem fel......viszont most elgondolkoztam azon is, hogy eladom a motort......és befejezem.......
nah mind1 most ennyi
bye
széles utat!
babszival
lol
am épp most özletelem el a komlett rendszert,meg am is az én végem se szétszedhető,max flexel
igen balra jön... nem szétsezdhető,de mé akarod te szétszedni a rezot? vegyél fö msn re,ott a cimem az adatlapomon
az sz*vás...menyj autoval..attol megnézni meg a fíling kedvéért meg lehet
faszkivan motoros tali van makó, mindjárt felvonulás és nekem még nijncs kész a motorom 5 hónapja
nekem is feltünt má h mindig adni akar, de nem foglakoztam vele
csak a végdobot nem adom ,amugy a te blockod sztem olyan mint fire blockja szal őt fűzd meg, FIREEE HOL VAGY MÁÁÁÁÁ
oksa ...fire- hihi....ez van ...nekem feltűnt
most nem tudom hogy kinnek irtam de lehet hogy el tévesztetem. a te hangtopitod kellene. 4000-5000 ezret adok érte
van egy carbon dobom,18pénz...
de a tied szét szehetö és nekem az a fontos
az kircsi nekem is fekete blokkos "rotax" a könyök balra kanyarodik föl a tank alá?
jaja minden motorhoz más csak az a gondom kiindulási alapom sincs így nehéz neki kezdeni is baromi sokat kajál szerintem.Amugy 125 ös de a 9-es gyertyát is leköpi ha csak pöcsögök ha csapatom akkor király.
csááááááááááá cit
elég ritkán jársz erre
nekem van fekete blockos ? 127es? mer nekem ahoz van kipuff
de nekem is gyári végdobom van,szval akk halott az ügy
há der mindig azt irja,h adj isten én meg mit irjak rá? mindig irom,h adok..de ez eddig nem koppant le neki,h mé írom látom neked feltünt a lényege