tökönrugod, ő elenged, fejberugod, ő dob egy hátast, beletaposol az arcába vagy 2x meg se mozdul, aztán az összes bordájába 3x belerugsz, aztán meg a nyakát eltöröd és nincs is vele több gond
köszi mindenkinek, viszont az volt a baj, hogy épp leszálltam a motorról és nem volt rajtam a bukó, sőt még a kezem ügyében sem...... annyit tudtam csinálni, hogy az órájába beleakasztottam az ujjam, és az gondolom fájt neki is, de nem bírtam semmit csinálni, nem tom miért......de az volt benne a elgszebb, hogy a kocsiba ott ült a felesége, emg a 2 kisgyereke......végignézte mind1ik, és nem szól semmit.....hát ez elég ****** család lehet
agysten, na megvolt a felvonulás, maxi ,én a helyedben leszáltam volna a motorrol le a bukot éas ugy fejbe nyomtam volna hogy onnan biztos nem kelt volna fel , mindjárt rakok fe képeket
Cső mindenki
Maxi - Rád is rád jár a rúd. Amúgy igazából sztem eléggé pártoskodtak a zsaruk. Egy hónapig nem rángattak volna be. Bár lehet h így jársz jobban - a pasinak tuti bevonnák a jogsiját. De kérdés h megéri-e a "kockázatot" . Hisz a teljes haveri körét nem figyelhetik a zsaruk. Az ilyet vagy helyben elintézed vagy hagyd a francba ... Sajnos ez van.
wazzzeee...ne már?ez azért non durva ...remélem jobban vagy már?Én a helyedben feljelentettem volna testi sértésért...sőtt ott helyben nem hagytam volna annyiba legyen akármekkora a tag...de bizti szemenköpöm...megrugdosom mikor a nyakamhoz ér! a mocsok... El ne add a gépest ien f*szok miatt!
hello!
nah nekem ma végleg elegem lett az autósokból, de lehet, hogy lassan a motorozásból is.....egy autós megállt előttem, megráztam a fejem, erre amikor leparkoltam a mögöttem levő autós odajött, és elkezdett pofázni nekem, hogy mi bajom van, mondom semmi, csak ne bújjon legközelebb bele a seggem,be, erre még elkezdte magyarázni a kreszt......utána meg még pofázott, emg hogy seggfej vagyok.....erre mondom nem vagyok az, odajött és elkezdte mondani, hogy mindjárt belök a szinvába.....mondom hajrá, erre odajött és full izomból elkezdett folytogatni......és nem tudtam semmit csinálni.....meg majnem elvesztettem az eszméletemet is meg hasonlók......utána aki ott volt és látta, mondta, hogy hívjam a rendőrséget......végül Loveimmel bementünk, (közben az egyik tanú megadta a számát) megkérdeztem mit lehet tenni, mondták, hogy tehetek feljelentést......de 1 hónapig fognak ráncigálni.....ugyhogy végül úgy döntöttem, hogy nem jelentem fel......viszont most elgondolkoztam azon is, hogy eladom a motort......és befejezem.......
nah mind1 most ennyi
bye
széles utat!
jaja minden motorhoz más csak az a gondom kiindulási alapom sincs így nehéz neki kezdeni is baromi sokat kajál szerintem.Amugy 125 ös de a 9-es gyertyát is leköpi ha csak pöcsögök ha csapatom akkor király.
Maxi - Rád is rád jár a rúd. Amúgy igazából sztem eléggé pártoskodtak a zsaruk. Egy hónapig nem rángattak volna be. Bár lehet h így jársz jobban - a pasinak tuti bevonnák a jogsiját. De kérdés h megéri-e a "kockázatot" . Hisz a teljes haveri körét nem figyelhetik a zsaruk. Az ilyet vagy helyben elintézed vagy hagyd a francba ... Sajnos ez van.
nah nekem ma végleg elegem lett az autósokból, de lehet, hogy lassan a motorozásból is.....egy autós megállt előttem, megráztam a fejem, erre amikor leparkoltam a mögöttem levő autós odajött, és elkezdett pofázni nekem, hogy mi bajom van, mondom semmi, csak ne bújjon legközelebb bele a seggem,be, erre még elkezdte magyarázni a kreszt......utána meg még pofázott, emg hogy seggfej vagyok.....erre mondom nem vagyok az, odajött és elkezdte mondani, hogy mindjárt belök a szinvába.....mondom hajrá, erre odajött és full izomból elkezdett folytogatni......és nem tudtam semmit csinálni.....meg majnem elvesztettem az eszméletemet is meg hasonlók......utána aki ott volt és látta, mondta, hogy hívjam a rendőrséget......végül Loveimmel bementünk, (közben az egyik tanú megadta a számát) megkérdeztem mit lehet tenni, mondták, hogy tehetek feljelentést......de 1 hónapig fognak ráncigálni.....ugyhogy végül úgy döntöttem, hogy nem jelentem fel......viszont most elgondolkoztam azon is, hogy eladom a motort......és befejezem.......
nah mind1 most ennyi
bye
széles utat!
am épp most özletelem el a komlett rendszert,meg am is az én végem se szétszedhető,max flexel
elég ritkán jársz erre