Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor már rossz ember nem lehet
lehet hogy csaj amugy melyik bukó, mert 2 bukot látok, az első és a harmadik képen,
jaja, nem sokból tart.....és a csávónak ugyan olyan bukója van mint nekem
jah és rendszámos plexit meddig tarta csinbáltatni vagy rendelni..
te ez a motor sztem megéri
én is nézegettem a tdr-eket.....de ez nagyo jó, meg olcsó is, mondjuk a plexi nincs rajta......
de ennyi pénzt megér
szerintem!
azon mulna h autosok miatta adjam el a gépet inkább mindegyiknek kirugnám az ablakát köcsög autósok miatt nem fogom feladni a moccozást meg amugy is a bukó alatt meg ugy mutogatással üvöltözéssel símán levezetem a feszültséget
jah az más
elissa köszi a biztatást, de azért akarom eladni, mert 50 es papirok..és ebből kifolyolag a rendőrök... aztán valami rendszámosat szeretnék venni... néztem is egy jo gépet Yamaha TDR 125 és ott virít a seggén a rendszám
elissa - szerintem is nagyon jó volt este a CRX nagyon ütős verda remélem minél hamarabb el tudnuknkközös mocc túrára am a tegnapi napom végig sz*r volt, de az este így már jó lett végül nah de mek majd később
bye
széles utat!
Szasztok! Hát h mennyi minden történt veletek...Tuareg1342- jo hogy neked nem esett nagyobb bajod, jobbulást! ...fire-jo az egykerós kép ...Ed- a barom autosok miatt nem szabad feladni, el ne add a gépet, ha félsz tőlük csak rosszabb...phisoo- neked mizu van már a gépessel?Tuareg125-el van mostanság tűnve...bíztos heveri a vizsga fáradalamait ...pl. iceice, axelfoley, meg a többiek merre vannak, mi lehet velük? Tegnap este ahogy jöttünk hazafelé...szembe jött egy moccos, én levettem a refit, ő meg direkt ránknyomta...nya mondom ez nem tul szép...és mondom ha te igy akkor én is ...totál meglepődtem...mert én már réges -rég észrevettem h jön...és lecsuktam... ...nya mind1...meg jött 2mőgőttünk huzodtam lefelé a crxel...el is döngettek ahogy illik ...nya széles utat!
ehhez lenne pár hozzászolnivalóm.... amugy babszival is nyomom a stopit szal ha azzal lkehet akkor ezekkel is amugy agysten all
stoppiera egyik sem jó,szarok a telók
lehet kerekezni ezekkel,csak jó áttétel kell
Ja, az ETX amúgy is eléggé orrnehéz, inkább stoppiera jó Matricát meg sztem akármelyik motoros boltban kapsz. pl a Kelomotornál vagy az Egümotorsnál.
hát igen, azé egy ien nagy mocival kezdeni a tanulást, azt veszélyes.. és a kis svalbival gyakoroltam sokat,azzal má úgy kerekezek ahogy akarok, 3.ba 6nál simán felkapom kerékre oszt mek amég el nem fáradok.. az etx el is próbálkoztam már párszor, de teljesen más, nemnagyon érzem még a holtpontot, azzal tok menni kb 20-30 métert... de am váltani kéne fölfele ak jó lenne,csak nemnagyon merek nehogy hátraessek..na de maj próbálkozok vele ,ha kész az sm szett most mek csinálom ,h haladjon a dolog me má minden megvan hozzá,csakrajtam mulik mikor áll össze ma viszem porfestetni afelniket is... am nem tudjátok honnan lehetne vmi királymatricákat, v matrica szettet szeezni? felakarom matricázni mint álat
maxi-jo kis este volt ám ...és zsear non a gépesed....a neon is ütős
Örülnék is neki... Az az igazság, hogy szívesen megtanulnék kerekezni, de féltem a moccot
nekem rövidebb az áttétel,meg a powr is hgamarabb nyit,ez nem oan kihegyezett blcok,mint a 123as... maj nézzük a fogyasztás tis,kinek menyit eszik
lehet h most tagadod h tucc kerekezni,közbe meg végigkerekezed egész pestet kisújból box? viszek boxkeztyűt
Én nem mondtam soha, hogy tudok egykerekezni, azért mondtam, hogy "ha véletlenül többet egykerekeznél, mint én..." akkor készülj, hogy utána boxot játszunk
na meek pá agysten
mi 100? nekem 90 körül kapcsolt be eddig a powerem, aztán most hátul kissebb lett a fogaskerék azé montam h 100de tőlem mehetünk nyugi 80 ba is az is megfelel
100? hülye vagy az má power fölött van én power fölött nem mek utazóba,leeszi a fejem jó ha mek pár km es váton ak én i s 120al mek városon kivül.. 1 hete mentem nagymuterhoz, it lakik 10 km re, 120al mentem végig ,a kamionokat sorra előztem sztem eléggé néztek ,h 1 cross moci elsüvit mellettük
na mielött lefexek még felnéztem cigit vhogy kitalálom h lesz , utazóba olyan 90-100