Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö...elég messze lakunk kb. 80km....én crx-el voltam....éjszakai gyorsuláson
elissa 3an gurultatok messze laktok egymástól?
agysten, jóestét a népnek, látom ma összejött anapod fire... na de sebaj, majd lopsz másikat lehet h mégse tdr-t veszek hanem TZR ugy néz ki mint haver 400 as fzr-e és nagyon megy a25 ös is ja és ott virit a picsáján a rendszám szal azzal 1 évet kibirok ,mer semmi értelmes rendszámos 25 ös nincs a neten... a 25 ösök 90 % a 50 es papír... az meg kell a görcsnek... szal 1 évet kibirok vmi géppel aztán jöhet Ak-val a drz 400 SM legalább is ez a tervem hogy mi sül ki belőle az majd eldől
hála azégnek nem látni annyira
Ez meg lemaradt...tegnap esti kép maxidj+löveim....bocs a minőségért
Haver mai cross....
hmmm, elvileg az enyém 70ccm és 15LE.....
nyugodtságvaan....
Itt vagyok csak nemtudok írni semmi érdemlegeset... tegnap táncolni voltunk azért nem írtam...
épp hogy a féknyereghez nincs sok köze... (az van a tárcsánál), a fékkar nincs meg? csak mert ha beviszed csak tudnak venni róla valami mérete vagy ilyesmit... az olajtartály tetején nincs valami márkajelzés vagy ilyesmi?
A TDR meg nem rossz de sokkal kisebb mint a Tuaregek... Mivel mikor az enyémet vettem néztem TDR-eket is de kisebb is volt meg nem is ment igazán... 15 LE Muhhahha... Maxi a tied mennyi?
akk legalább azzal nincs gond.....
jah,azt nem nagyon lehet sszétverni,nincs ami letörjön róla
nem tom....de ha cserélt volt a nyereg, akk a gyári már nem biztos, hogy jó.....
akk Fire neked is jó napod volt ma.....simó egybe amradt azé?
ha télleg miskolci vagy vmikor összefuthatnánk, mert most néztem a hátsó idomodat, és teccik, ha jó az enyémre akk szerzek egyet vhonnan
hogyne lenne köze.. hát minden tipusnak gondolom eltérő fajtású fékkarja is van...
én csináltam egész nap az etx et.. ja és elhagytam a telekre kifele menet a telcsim 3hónapos tel,bene vagy 100telszámmal és eltünt,gondolom vhol kiesett az 1km es úton,5perc múlva hivtuk meg vviszamentünk,má nem volt sehol és kivolt kapcsolva szval vki elcsórta faszomat má bele.. jaés miközbe kerestük beszart a szimóba a gyertya,és megált.. idegessébenbe lehajitotttam a gátról
te Miskolci vagy?
a fékkarnak a fékhez sztem nem sok köze van.....a féknyereghez viszont inkább.....
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet az első féken megnézni, hogy milyen típúsú(Brembo, stb?), mert csak az alapján tudnak fékkart küldeni, és az anyémen semmilyen jelzés sincs?
köszi de át akarom fényeztetni, piros feketére, ilyen tök májer csíkokkal meg mindennel benne vigyék el minnél hamarabb
mi van már moccoztok v motogpt néztek?
az nem baj ...jol néz ki tényleg, a színe bejön non
de ez testre picit nagyobb mint az etx
csá na mek is fojtatoma tx et,készüljön az sm
áleh ,nekem is 50es az etx,rendőr nem szólt semmit,pedig 120al menekültem előlük aztán igazoltatott,megnézte a papirokat és csá
AGYSTEN FIREEEEEEEEEEEEE!4
hát ja elég nehéz az eleje,de azé 2esbe feljön kerékre ha jól csinálom...