Szemben jött a kerós fordulna jobbra én is arra mentem volna.A bringás kanyarodott be jobbra . Ezzel még nem is lett vna gond- mondom megvárom hogy befordul és megyek utána balra kanyarodva. De ő úgy gondolta a kereszteződés után kb 6-8 méterrel csak átmegy balra a járdára - keresztben előttem. Ahogy kell: satu + lefektettem a mocc-t. Csak ilyen murvás-kavicsos szar volt ott és nem egész úgy sikerült ahogy "terveztem". A moccnak amugy nincs semmi baja - ha lenne akkor most nem írnék nektek mert a sitten nincs net. Tuti agyonvágtam vna.
hello!
Zoltan, vigyazni kell, van pár kcsg ember....ma velem szembe jött egy autós.....tiszta kamikaze volt, mondom én szabályos vok nem megyek odébb.....csak az volt a baj, hogy a csaj nem húzódott le, szal majdnem telibevertem frontálisan ......utána vissza akartam menni utána, hogy kiszedem a kocsiból vagy vmi, csak Loveim barátom visszafogott....
Burnout! - ha érdekel én tudok egy normális Tuareg Rallyt, 50est!ha érdekel írj!
nah bye, jo8 all
széles utat!
A motor megúszta de én összevertem magam. Csontom nem tört de elég szép színjátszos lettem. A ruha cserés lett a sisak tiszta karc a plexin alig lehet átlátni. Amúgy a vállam rándult meg, a térdem alig tudtam fél óra múlva hajlítani. a többi apróbb dolgok már csak hab a tortán.
Fire - bocs h csak most írok de eddig gyógyultam. Szval Van egy original KTM sm-re való első sárvédő 4400-ért orosházán sztem tök királyul néz ki . Van u.itt még Honda és DRZ-re való is, h gondolod gyere át sasold meg oszt jó napot
Szasztok...most értem haza....hulla vok ...amugy köszike...non büszke vagyoka gépes uj dizájnára...én találtam ki...vagyis megálmodtam ...amugy igen mindíg nagyobb moccnak nézik mint ami...ien 600ccm v 400ccm es incidens is volt már persze mikor bebököm h csak 125-s akkor nem akarják elhinni és nagyokat néznek ...nekem meg a tiéd fényezése+matricnya is tecc ...kira
elissa: egybként szerintem nagyon szép a gépeden a mostani fényezés! Hülyeségnek hangzik, de valahogy nagyobb motor benyomását kelti! Olyan mint egy Honda Varadero!
Zoltan, vigyazni kell, van pár kcsg ember....ma velem szembe jött egy autós.....tiszta kamikaze volt, mondom én szabályos vok nem megyek odébb.....csak az volt a baj, hogy a csaj nem húzódott le, szal majdnem telibevertem frontálisan ......utána vissza akartam menni utána, hogy kiszedem a kocsiból vagy vmi, csak Loveim barátom visszafogott....
Burnout! - ha érdekel én tudok egy normális Tuareg Rallyt, 50est!ha érdekel írj!
nah bye, jo8 all
széles utat!
fire gépe amúgy nem rózsaszín, sak szar a képminőség
Dinó-szindróma?
Miért, mi történt veled?
Na megmaradok - nem mindenki örömére