Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém pont ugyan ilyen de kicsit rosszabb állapotban van meg az enyém 50-es. Szerintem megéri.
agystan, ennyiért sztem megéri
HELP!Ti biztos hogy jobban értetek az Apriliákhoz, ép ezért kérdezem meg itt!Most akarok venni Apriliát és találtam egy nekem megfelelőt!Szeretném ha ti is megnéznétek és elmondanátok hogy jó-e érdemes-e megvenni!?

Itt a link: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=61183
na mek
csáó szabi
csöcsi
na agysten m,entem jóéjt mindenkinek
na...nemtom mit írjak azér íírok valamit
Hát köszi a bíztatást de sztem nem kell aggódni ezek miatt majd lesz alpót mert szívtunk ismét... De már vettem könyvet De meg kellene csinálni azért már Nah... amint tudom szedem széjjel amit kell és csináltatom a szárat hozzá csak azt a bovdenvég fészket lesz szép megcsinálni neki hogy olyan legyen amiből nem esik csak úgy ki hanem ilyen mélyítettre... pláne hogy most már nem golyó a vége hanem henger... na mind1 majd csak megoldom valahogy meg veszek gyorskötözőt is és amit kell azt eligazítom... pontosabban újakra cserélem a régit hogy szebb legyen
mitszólsz a szétszedett rózsaszin etx hez? főleg a 2. képen,me ot má ful sötét volt és északai módba csináltam tellel
Maxidj- bocsika de az msn-em megint cseszekszik...ugyh jó éjt!Mindenkinek Széles Utat!
én is ott vettem hétfőn a sárvédőt meg a telogumit
agysten, van első lánckerekem 1900 vót parillánál
na szétszettem a tx et
ak a rendszer biztos nm jó rá,max a végdob,de annak is eltér biztos a felfogatása,meg a mérete,meg minden,szval alakitgatni kell rajta
kit érdekel arendszám? nekem nem kell,legalább nem tud mit leolvasni a rendőr
am ne fikázd az etx et,me szebb mint a te rally-d főleg ha kész lesz az sm szett,ak még szebb lesz szval meny a píbe a hülye drága kipuffoiddal
helló!
az az igazság hogy nekem cagiva tamanacom van. és nem tudom hogy jó e lenne rá az egész rendszer. és ezért csak a vég dob kellene mert azt rá tudnám rakni.azt nem adod el külön?
nem, ezért kell majd eladnom minnél hamarabb
jaja rendszámos..a tiéd nem?
de legalább a farán virít a rendszám
Oké, így köszönsz a 20 éveseknek... És aki 21 éves? Mi? Szted véletlen írtam, hogy csókolommal fogsz köszönni? Miiiii?
Találtam egy régi fotot a gépesemről
de az egy ratyi etx ez meg aprilia r a c i n g .. azér ennyi az ára , és jól össze is van rakva van benne friss gyapot
erigy má az sok nekem van olcsóbban
nekem is aprilia tuareg rally 125 höz komplett gyári aprilia RACING rendszer 20 ért viheted
nekem van