Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komplett váz érdeklel lengőkarral , vagy csak maga a váz?
hát ak is elég sokba van... és am mi a gyik lett a dugóddal? te meg vagy áldva ezekkel a dugókkal montd,h az 50esbe is átjukatt 2...
rosszul hallottad,amúgy alaphangon 3kiló volt,rendszámmal,átírással 340,sm szett 60,apróságok+tuning 100,új gumik,teló szerelések,dugó 100
hát nemtom nekem azt monták,h álandóan szerelőnél va me mindig beszarik vmi... én nemtom nekem csak monták...
há de nincs bovden,me ez vákumos
rosszul hallottad,most van először szerelőnél,és csak a kipum esett szét mindig,csak a dob....szóval szerintem nagyon benéztél vmit.
Váá ilyen szép dőbe tessék motorozni menni mindenkinek! Végre nincs akkora hőség! (persze csak az F1 után, és akinek nem kell tanulni :S Azért megyek énis majd azthiszem.... hihi
áá kösz nem kizárt,h forditva tettem be na mek is megnézem
úgy kell lennie hogy a bowden ne essen ki.
600ezer? hát jól beszoptad akkor vele... enyém 200ba sincs, az sm szettel 1ütt se na mind1... lehet h jobban megy de mindig széthullik,ak mire mész vele? hallottam én vmi haverod ismerősétől,h állandóan szerelőnél van me mindig van vmi baja...
így ahogy a képen, rem kitod belőle nézni hogy van
a power nyelvnek igy kell álnia,ahogy a képen van? az a kimart rész lefele van? me ak lehet, forditva tettem be a povernyelvet
amúgy meg lehet van 1-2 apróbb baj(eddig csak olyanok voltak) de bármikor jobban megy a te kis etxednél...
Citromm - a vázat mennyiért adod el?
nincs vele sok baj, csak egy balfasz előző gazdája volt...6kilónál tartok.
jó sok bj az azzal a géppel hallode..
Íjjj az gáz Hát vannak elsőteleszkópok azok etx-be vagy tuaregbe is jó , van 1 váz , elsőkifli , kitünő ülés , tank de az horpadt , olajtartály , komplett blokk gyujtás nélkül de az kitünő állapotú , elsősárvédő , az van fentre is meg gyári lenti , hátsó agy , Karbi (26-os) stb stb . meg még apróságok. Van minden
mi van még? csinálj listát,aztán körbeszólok...nekem nem kell semmi,örülök ha kitudom fizetni a leendő 50ezres számlát a motoromra... dugócsere
Sziasztok Tuaregesek Nem kell egész véletlen nektek tuareg wind alkatrész? Van még elég sok minden ócsóé
nem hiszem...
jó én is látom mész ma mocizni?
jol van már nya..de azért kivehető
a bal az halvány
Dupla szivárvány...hogy kellemessé tegyem a topicot
ühüm